2017-12-06 00:24:18
Φωτογραφία για Αλλάζει το ωράριο των φαρμακείων! Τι συμφωνήθηκε με την τρόικα
Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Σε αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας αναμένεται να προχωρήσει άμεσα η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Μετά από διεξοδικές συζητήσεις της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας με τους εκπροσώπους των δανειστών, φαίνεται ότι κλείνει η υπόθεση με το ωράριο των φαρμακείων.

Ένα θέμα με το οποίο αρχικά οι τροικανοί είχαν διαφωνήσει όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός. Διαβάστε ΕΔΩ χαρακτηριστικά που είχε «κολλήσει» η υπόθεση: «Διαφωνία υπ. Υγείας με τους δανειστές για τα φαρμακεία! Που δε συμφωνούν»

Όπως γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, το θέμα με τα φαρμακεία έκλεισε με τους δανειστές καθώς άμεσα θα θεσπιστεί το υποχρεωτικό ελάχιστο ωράριο λειτουργίας φαρμακείου καθώς και η υποχρεωτική συμμετοχή όλων των φαρμακείων σε διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις, όπως άλλωστε ίσχυε πάντα.

Βέβαια τα τελευταία χρόνια λόγω της απελευθέρωσης του ωραρίου όπου ο καθένας άνοιγε όποτε ήθελε, πολλά μικρά φαρμακεία αρνούνταν να συμμετάσχουν στις εφημερεύσεις με αποτέλεσμα να δημιουργούνται δυσλειτουργίες στην αγορά. Κάτι που είχε επισημάνει πρόσφατα και ο υπουργός Υγείας στους τροϊκανούς.

Να σημειωθεί ότι οι φαρμακοποιοί εδώ και χρόνια διαμαρτύρονταν για το σημερινά ωράριο λειτουργίας και ζητούσαν συστηματικά να μπει μία τάξη στο τοπίο.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ