2017-12-06 11:17:04
Φωτογραφία για Μ. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΟΔΟΣ» ΜΕ ΜΕΤΡΑ 5,1 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ
«Δεν υπάρχει καθαρή έξοδος από τα μνημόνια με μέτρα 5,1 δισ. ευρώ το 2018 και το 2019, με υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του Α.Ε.Π. μέχρι το 2023 και διαρκή λιτότητα μέχρι το 2060» δήλωσε ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή δήλωση του εκπροσώπου της Κομισιόν στους θεσμούς, Ντέκλαν Κοστέλο ότι ο όρος «καθαρή έξοδος» δεν είναι ίσως η καταλληλότερη ορολογία για την περίοδο μετά το τέλος του προγράμματος, ο κ. Λαζαρίδης ανέφερε: «Δεν χρειαζόταν να μας το πουν οι θεσμοί. Το έχει πει εδώ και πολύ καιρό ο κ. Μητσοτάκης».

Αναφερόμενος στο προσεχές συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, στις 16 & 17 Δεκεμβρίου, ο κ. Λαζαρίδης είπε:  «Ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το όραμά του για την Ελλάδα που θέλουμε και αξίζουν οι Έλληνες πολίτες». Αυτό, όπως επισήμανε, περιλαμβάνει τη μείωση φορολογικών συντελεστών, σταθερό φορολογικό σύστημα, την άρση των ρυθμιστικών, χωροταξικών και άλλων γραφειοκρατικών εμποδίων για την υλοποίηση επενδύσεων, την τόνωση της ρευστότητας της οικονομίας, την επιστροφή του χρηματοπιστωτικού συστήματος σε ομαλές συνθήκες λειτουργίας και τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης.


Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο, ο κ. Λαζαρίδης τόνισε ότι: «Η Ν.Δ., όχι μόνο πιστεύει στην ανάγκη να συμμετέχει τουλάχιστον το 50% των εργαζομένων στην απόφαση για να προκηρυχθεί απεργία, αλλά η εν λόγω τροπολογία είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να καταδειχθεί ποιοι πιστεύουν πραγματικά στις μεταρρυθμίσεις και ποιοι εξυπηρετούν τα πιο αναχρονιστικά συντεχνιακά συμφέροντα».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ