2017-12-06 16:00:42
Φωτογραφία για Κόλπα για υπέροχο μακιγιάζ!
Μοναδικές συμβουλές και εύκολες εφαρμογές που προτείνουν οι διάσημοι make up artists για την εποχή και που δεν έχουμε παρά να τις εφαρμόσουμε για τέλειο αποτέλεσμα!

Νιώστε τη θερμότητα: Η θερμότητα από τα δάχτυλά σας βοηθά πολύ να απλώσετε καλύτερα το μέικαπ. Και όχι μόνο απλώνεται καλύτερα αλλά έχει και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Η συμβουλή: Παίρνετε μία ελάχιστη ποσότητα και την ζεσταίνετε πρώτα ανάμεσα στα δάχτυλά σας. Απλώνετε σταδιακά σε όλο το πρόσωπο. Με αυτόν τον τρόπο, το προϊόν «γλιστράει» ανάλαφρα στο δέρμα και δεν φαίνεται βαρύ.

Ξυπνήστε το δέρμα: Αποφύγετε μεγάλη ποσότητα πούδρας κυρίως στη μύτη και στο πηγούνι σας για να διατηρήσετε αυτές τις περιοχές «ζωντανές».

Η συμβουλή: Βάλτε πρώτα την ενυδατική κρέμα σας στα μάγουλα για να «ξυπνήσετε» την επιδερμίδα και στη συνέχεια, απλώστε ελαφρά ένα λαμπερό μέικαπ και στο τέλος μία ελάχιστη πινελιά ρουζ σε μορφή κρέμας. Έτσι, δημιουργείτε ένα φρέσκο, φυσικό φινίρισμα.


Για τέλεια χείλη: Κάντε το περίγραμμά των χειλιών σας και περάστε στη συνέχεια και όλο το στόμα για να διατηρήσετε στη συνέχεια για πολύ περισσότερο το κραγιόν σας.

Η συμβουλή: Για να μην ξεφλουδίζει το κραγιόν σας, μόλις περάσετε το κραγιόν σας, απλώστε με πον πον μία ελαφριά στρώση από διάφανη πούδρα.

Τι λέτε για μονοχρωμία; Η τάση λέει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα και μόνο χρώμα σε όλο το πρόσωπο. Διαλέξτε μία απόχρωση και δείτε πόσο κολακευτικό είναι το αποτέλεσμα.

Η συμβουλή: Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μία ροδακινί απόχρωση στα μάτια, τα μάγουλα και τα χείλη σας. Το κόλπο που μπορείτε να εφαρμόσετε είναι να επιλέξετε ή στα χείλη ή στα μάτια ένα προϊόν που γυαλίζει.

Προσθέστε glitter: Κάντε το πρόσωπό σας… σαν κόσμημα!

Η συμβουλή: Προσθέστε ένα άγγιγμα από γκλίτερ στις γωνίες των ματιών σας ή στο τόξο των φρυδιών ή στα χείλη.

Μιξάρετε τη μάσκαρα: Χρησιμοποιήστε μαύρη μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων και καφέ στις άκρες τους για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα και λαμπερό βλέμμα στη στιγμή!

Επιμέλεια: Μαρία Καλοπούλου

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ