2012-05-26 16:33:21
Φωτογραφία για ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΥ ΖΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - ΦΑΒΟΡΙ Ο... ΚΑΖΑΖΗΣ
Ο Νίκος Ζαλμάς ήταν ο επικρατέστερος να αναλάβει τον πάγκο του Ολυμπιακού αντικαθιστώνας τοβ Γαίννη Καλμαζίδη στον ερυθρόλευκο παγκο του βόλεϊ. Ο προπονητής που οδήγησε τον Παμβοχαϊκό από τις μικρές κατηγορίες στην 3η θέση της Α1 (στην πρώτη χρονιά της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία) συγκέντρωνε όλα τα χαρακτηριστικά για να κάτσει στην δύσκολη θέση του τεχνικού ενός συλλόγου με πολλές απαιτήσεις ακόμα και αν έχει μειωμένο μπάτζετ.

Η συμφωνία δεν επετεύχθη, σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr", διότι ο Ζαλμάς ζήτησε την απόκτηση παικτών που ο ίδιος εμπιστευόταν στον Παμβοχαϊκό (όπως Στιβαχτή) και παράλληλα ήθελε τον παραγκωνισμό ή ακόμα και την απομάκρυνση βασικών και καλών αθλητών του υπάρχοντος ρόστερ. Η διοίκηση των ερυθρόλευκων γρήγορα αντελήφθη το παράλογο και άτοπο των απαιτήσεων του προπονητή και έτσι σταμάτησε οποιαδήποτε συζήτηση.

Φοβορί πλέον για τον πάγκο του Ολυμπιακού είναι ο Δημήτρης Καζάζης, ο οποίος φέτος κράτησε το τιμόνι (όπως το κράτησε) του ΠΑΟ των πολλών προβλημάτων. Σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πιστεύουν στις ικανότητές του και στηρίζουν αυτή την επιλογή που σίγουρα είναι η καλύτερη δυνατή για την καριέρα του νεαρού τεχνικού που θα έχει την μεγαλύτερη ευκαιρία να ξαναχτίσει το όνομα του και να δυναμώσει τη μετοχή του στο κατεστραμμένο χρηματιστήριο του ανυπόληπτου βόλεϊ.

Αυτή τη στιγμή η συμφωνία είναι σχεδόν ολοκληρωμένη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ