2024-04-06 11:56:39
Φωτογραφία για Μπέττυ Μαγγίρα για Ελεονώρα Μελέτη: Είχε θυμό, γιατί την έβαλαν μπροστά ότι πήρε στον λαιμό της όλους τους συνεργάτες της
Τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη και την είδηση ότι το «Mega Καλημέρα» ολοκληρώνεται πρόωρα, σχολίασε η Mπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της το πρωί του Σαββάτου 6 Απριλίου στο «I Love ΣουΚου».

Η Ελεονώρα Μελέτη, μεταξύ άλλων, διέψευσε ρεπορτάζ του Θοδωρή Ρακιντζή ότι αδιαφόρησε για τους συνεργάτες της σε σχέση με την ολοκλήρωση της εκπομπής.

Πάνω σε αυτό, η Mπέττυ Μαγγίρα δήλωσε: «Κόλαφος η Ελεονώρα! Είχε θυμό, γιατί την έβαλαν μπροστά ότι πήρε στον λαιμό της όλους τους συνεργάτες της κι έχει απόλυτο δίκιο όταν βγαίνει και λέει ότι είναι απαράδεκτο να δηλώνουν αυτά τα πράγματα, λες και είμαι η παρουσιάστρια που αποφασίζω πόση ώρα εκπομπή θα κάνω».

Επίσης, τόνισε: «Εννοείται πως αυτά τα πράγματα δεν γίνονται και πως το κανάλι έχει πάντα τον πρώτο λόγο. Προς τιμήν της στηρίζει το κανάλι, ενώ το κανάλι έκανε πολλές αλλαγές πάνω στην Ελεονώρα, ώστε να κυκλοφορούν όλα αυτά τα σενάρια».


Και συνέχισε: «Είναι πολλά χρόνια στην τηλεόραση η Ελεονώρα και ξέρει ότι κάποιες φορές ένα κανάλι μπορεί να χρειαστεί να αλλάξουν τα δεδομένα και ότι δεν μπορεί η ίδια να πάρει μια τέτοια απόφαση. Όλα αυτά γράφτηκαν σε site ότι της πρότειναν να την κρατήσει μόνο μία ώρα, να αυξήσουν την ενημέρωση λόγω των Ευρεκλογών και ότι αυτή αρνήθηκε. Εννοείται πως δεν είσαι σε θέση ως παρουσιάστρια να πεις: "Μία ώρα εκπομπή δεν τη θέλω, θέλω τρεις"».

Από την πλευρά του, σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς: «Εγώ βλέπω μια Ελεονώρα, πάρα πολύ φορτισμένη.Είναι και στενοχωρημένη και καταλαβαίνω απόλυτα πώς είναι να σου ανακοινώνεται ξαφνικά ότι κόβεται η εκπομπή δυο μήνες νωρίτερα».

«Το σημαντικό είναι ότι οι άνθρωποι δεν θα μείνουν χωρίς δουλειά και χωρίς λεφτά και ότι μάλιστα τους παίρνει στον λαιμό της η Ελεονώρα. Γι’ αυτό και βγήκε να κάνει αυτές τις δηλώσεις και εύλογα το έκανε, αν θέλετε τη γνώμη μου», κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη

Μετά το τέλος της εκπομπής την Παρασκευή 5 Απριλίου, όπου ανακοίνωσε ότι το «Mega Καλημέρα» θα ολοκληρωθεί την 1η Μαΐου, καθώς το πρόγραμμα θα αναδιαμορφωθεί για τις Ευρωεκλογές, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, θέλησε επίσης να τοποθετηθεί για τα όσα είπε ο Θοδωρής Ρακιντζής, ο δημοσιογράφος που συμμετέχει στο «Πρωινό ΣουΣου», που άφησε υπονοούμενα για τη σχέση της με τους συνεργάτες της.

Αρχικά, δήλωσε: «Εγώ είμαι εδώ μπροστά σας για να λύσουμε όλες τις απορίες, να μιλήσουμε και να πούμε τα πράγματα όπως πραγματικά έχουν γιατί καταλαβαίνετε ότι αυτή τη στιγμή εκτιθέμεθα όχι από τα γεγονότα που συμβαίνουν αλλά από τον τρόπο που τα διαχειρίζονται κάποιοι αγαπημένοι, εκλεκτοί συνάδελφοι. Θέλω να ξεκινήσω με τον λόγο που βρίσκομαι μπροστά σας αυτή τη στιγμή. Παρακολουθώντας την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, ο κύριος Ρακιντζής ο οποίος εκτιμώ αφάνταστα άφησε αιχμές κι άφησε να εννοηθεί ότι εγώ αδιαφόρησα παντελώς για την ομάδα μου φεύγοντας, μη δίνοντας σημασία στις εξελίξεις κι αφήνοντάς τους στο σκοτάδι».

Συγχρόνως, τόνισε: «Βγαίνω λοιπόν δημόσια και τον διαψεύδω κατηγορηματικά και προσκαλώ τους συνεργάτες μου, αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο να βγουν και να το πουν. Είμαι ένας άνθρωπος με επαγγελματικό ήθος, χρόνια τώρα, και αν για κάτι είμαι γνωστή, είναι γιατί είμαι καλό παιδί του χώρου».

Και συνέχισε: «Δεν έχω ποτέ στη ζωή μου προσβάλλει κανέναν, δεν έχω μιλήσει ποτέ και σε κανέναν άσχημα σε κανέναν, δεν έχω ανεβάσει τον τόνο της φωνής μου, δεν έχω εκμεταλλευτεί τη θέση της παρουσιάστριας για να μειώσω τους υπόλοιπους. Έχω υπερασπιστεί πολλές φορές συνεργάτες και ανθρώπους που δουλεύουν για την εκπομπή μου πολλές φορές και με το κόστος της απουσίας της δικής μου θέσης από την εκπομπή. Έχω αποσυρθεί από πρότζεκτ υπερασπιζόμενη τους συνεργάτες μου. Και μπορούν να με επιβεβαιώσουν. Τα παιδιά είναι μέσα να τα βρείτε και να τους μιλήσετε, να τους ρωτήσετε πόσο όμορφα μίλησα σε όλους, στον καθένα ξεχωριστά και τι συγκινητικά ανταπάντησαν. Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Αυτήν την προσβολή δεν θα την αφήσω να αιωρείται, αυτήν την αιχμή δε θα την αφήσω να ανακυκλώνεται, γιατί με προσβάλλει πρωτίστως ως άνθρωπο και επαγγελματία. Δεν θα κινηθώ νομικά. Έχω λόγο όταν ακούω κάτι που με θίγει, να βγαίνω και να ξεκαθαρίζω τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή ο Θοδωρής Ρακιντζής που εκτιμώ αφάνταστα, μετέφερε μία πληροφορία που δε ξέρω πώς του ήρθε αλλά εγώ προσκαλώ οποιονδήποτε έχει να μου προσάψει το παραμικρό σε σχέση με τη συμπεριφορά μου, να βγει και να μιλήσει».

Επίσης, διευκρίνισε σχετικά με το πρόωρο τέλος της εκπομπής της: «Δεν ήταν δική μου απόφαση να ολοκληρωθεί νωρίτερα η εκπομπή. Ήταν ξεκάθαρη η θέση του σταθμού, δεν έγινε ποτέ περαιτέρω συζήτηση για τη μείωση της διάρκειας της εκπομπής. Οι σχέσεις μου οι ιδιωτικές με τα στελέχη του σταθμού είναι άριστες. Εγώ δε νιώθω ότι απαξιώνομαι από τον σταθμό. Το στόρι για το 1+1 ήταν μια απάντηση σε ένα κακόβουλο ρεπορτάζ. Ο κύκλος του Mega Καλημέρα κλείνει με πάρα πολύ γλυκιά γεύση, περάσαμε τρία υπέροχα χρόνια. Ο καθένας ανάλογα με το επαγγελματικό του ύφος μπορεί να βάλει όποια λέξη θέλει».

Τέλος, ολοκληρώνοντας είπε: «Εγώ σας μεταφέρω ότι ειπώθηκε επίσημα ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται για φέτος την 1η Μαίου. Η σύνθεση της εκπομπής ήταν εξαιρετική. Πρόθεσή μου είναι να υπάρξει συμφωνία με το Mega που έχει προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Με την Ελένη Μενεγάκη δεν έχω μιλήσει για το τέλος της εκπομπής. Η αγάπη των ανθρώπων του χώρου ήταν συγκινητική. Η Σταματίνα με πήρε τηλέφωνο και με σκλάβωσε. Για τις Ευρωεκλογές το ρεπορτάζ του κυρίου Χατζή έχει βάση, αλλά δε θα με δείτε σε κάποιο ψηφοδέλτιο. Δεν με στεναχώρησε η Ελένη Τσολάκη και ο Θοδωρής Ρακιντζής δε θέλω να το πάρει προσωπικά».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ