2017-12-06 20:11:44
Φωτογραφία για Λίλιαν Ζλακώνη για το Κολυμβητήριο Χαλκίδας: «Τρία ευρώ δίνουν, τίποτα δεν πληρώνουν τα παιδιά, πρέπει να λένε ένα μεγάλο ευχαριστώ» -  Ζεμπίλης: «Ζείτε στην πραγματικότητα; Έχετε μιλήσει με τους γονείς;» (ΒΙΝΤΕΟ)
Θέμα συζήτησης έγινε το Κολυμβητήριο Χαλκίδας στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων:

«Είδα εγώ αυτό που ανάρτησε η κυρία Κεραντζή. Μελάνιασε το παιδί, αν το παιδί με 26 βαθμούς θερμοκρασία, που όπως ορίζεται 25,8 πρέπει να έχει το νερό του Κολυμβητηρίου. Έμεινε το παιδάκι παραπάνω χωρίς να κάνεις τις σωστές ασκήσεις. Δεν φταίω εγώ αν μελάνιασε και δεν φταίει το Κολυμβητήριο...», ανέφερε η Λίλιαν Ζλακώνη.

Σε άλλο σημείο τόνισε η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ: 

«Αυτή τη στιγμή είναι τρία ευρώ η διαδρομή, τυπικό είναι. Για μένα κακώς τα παίρνουμε γιατί είναι τίποτα. Και λένε ότι πληρώνουν, τίποτα δεν πληρώνουν...». «Τι παροχές δίνουμε στο Κολυμβητήριο και τι δίνουμε σε όλα τα άλλα αθλήματα; Θεωρώ ότι δεν πρέπει να είναι παραπονεμένοι, πρέπει να λένε ένα μεγάλο ευχαριστώ...».

Έντονη ήταν η αντίδραση του Θανάση Ζεμπίλη, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων:  

«Κάθε φορά στα δελτία Τύπου αναφέρετε ότι πλέον το Κολυμβητήριο έχει λύσει όλα του τα προβλήματα και ότι λειτουργεί σε άλλες εποχές. Ζείτε στην πραγματικότητα; Έχετε μιλήσει με τους γονείς; Σας έχουν πει πoιες είναι οι εγκαταστάσεις; Σας έχουν πει τα προβλήματα;».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
eviazoom
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ