2017-12-07 14:20:30
Φωτογραφία για Γιώργος Γιαννόπουλος: «Το ΣΟΪ ΣΟΥ με έχει επηρεάσει πάρα πολύ»
Μέσα από τον ρόλο του Βαγγέλη στη δημοφιλή σειρά, «Το σόι σου», κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00 ,στον Alpha, ο Γιώργος Γιαννόπουλος έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι και της δικής μας

φαμίλιας. Ο Βαγγέλης, λοιπόν, και η Χαρούλα Χαμπέα (Ρένια Λουιζίδου) είναι το ζευγάρι που θα θέλαμε να είμαστε ή θα θέλαμε να γίνουμε, γιατί αυτό που τους δένει είναι η αγάπη!

Όταν ρωτήσαμε τον ηθοποιό από πού εμπνεύστηκε τον ήρωα που υποδύεται στο επιτυχημένο σίριαλ, το οποίο προβάλλεται για τέταρτη τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι της Κάντζας, εκείνος μας αιφνιδίασε ευχάριστα: «Ο Χαμπέας μού θυμίζει τους άνδρες που έβλεπα στα παραδοσιακά καφενεία της πόλης μου, της Καλαμάτας. Ήταν οι κλασικοί πατεράδες, που ήταν αυστηροί, αλλά μπροστά στη γυναίκα τους γίνονταν... χαλάκι. Αυτούς τους μπαρμπάδες από την Καλαμάτα τούς έκανα “κτήμα” μου. Ο ήρωάς μου αγαπά τη γυναίκα του από τα εφηβικά του χρόνια και εκείνη το ίδιο, και θα έλεγα με το χέρι στην καρδιά ότι ούτε ο Βαγγέλης πρέπει να έχει πάει με άλλη γυναίκα στη ζωή του, αλλά ούτε και η Χαρούλα με άλλον άνδρα. Και, ξέρετε, αυτό είναι το πιο δύσκολο στη ζωή: Να μείνεις πιστός» αναφέρει ο ηθοποιός στην εφημερίδα, «Espresso».


Εντύπωση, επίσης, προκαλεί το γεγονός ότι ο ήρωάς του φωνάζει δύο φορές το όνομα της γυναίκας του, αλλά υπάρχει εξήγηση. 

«Δεν το χορταίνει!» μας απαντά ,και συνεχίζει: «Είναι ερωτευμένος μαζί της και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της ζωής της θα τη φωνάζει “Χαρούλα, Χαρούλα”». Μάλιστα, όπως αναφέρει, τα τελευταία χρόνια τα νέα παιδιά τού φωνάζουν στον δρόμο «Χαρούλα, Χαρούλα» και «αδικαιολόγητος», από τη διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί!

Όσον αφορά τον ρόλο του, ο καλλιτέχνης δίνει και άλλα, πρόσθετα στοιχεία:

«Όταν ήρθα στην Αθήνα έφαγα τρομερό bullying, επειδή χρησιμοποιούσα πολύ το “λάμδα” και το “νι” ως Καλαματιανός. Όταν μου είπαν ότι θα μου δώσουν τον ρόλο του Χαμπέα, είπα “ναι”, αλλά έθεσα τον όρο ο Χαμπέας να μιλά με “λι” και “νι”. Ήταν το απωθημένο μου! Είχε περάσει στο υποσυνείδητό μου ότι, για να παίξω στο θέατρο, που τόσο αγαπούσα, έπρεπε να αποκοπώ από την ντοπιολαλιά μου. Φτάνει πια! Ξύπνησε η Μεσσηνία μέσα μου!»

Λίγο πριν ολοκληρώσουμε την κουβέντα μας, τον ρωτάμε πώς ένας τόσο γοητευτικός άντρας έμεινε εργένης... 

«Είναι θέμα τύχης, πεπρωμένου, αλλά πλέον το έχω βάλει και εγώ στόχο. Αυτή η σειρά με έχει επηρεάσει πάρα πολύ... Ναι, θα ήθελα πλέον να παντρευτώ από επιλογή και να κάνω και παιδιά, αν το θελήσει ο Θεός. Η οικογένεια είναι συνυφασμένη με την Ελλάδα. Εγώ θυμάμαι πάντα τα κυριακάτικα οικογενειακά τραπέζια... Στην οικογένειά μας ήμασταν τρία αγόρια και δύο κορίτσια - πέντε παιδιά και όλα αγαπημένα».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ