2017-12-08 02:00:30
Φωτογραφία για Michael Schumacher: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του τέσσερα χρόνια μετά το ατύχημα
Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την ημέρα, που άλλαξε για πάντα η ζωή του Michael Schumacher. Από την ημέρα που τίποτε δεν είναι ίδιο στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ειδικότερα της Φόρμουλα 1. Ήταν 29 Δεκεμβρίου 2013, όταν ο εκ των κορυφαίων «πιλότων» όλων των εποχών, απολάμβανε οικογενειακές διακοπές στο χειμερινό θέρετρο της Μεριμπέλ, ασχολούμενος με το αγαπημένο του σκι.

Σε κάποια στιγμή, ο Γερμανός οδηγός έχασε την ισορροπία του, προσέκρουσε με το κεφάλι σε βράχο και έκτοτε -αφού νίκησε σαν σε θαύμα την μάχη με τον θάνατο- παραμένει κλινήρης, προσπαθώντας να επανέλθει.

Δηλώσεις για την εξέλιξη της υγεία του επτά φορές πρωταθλητή της F1, έκανε το πρώην ισχυρό αφεντικό της αγωνιστικής της Ferrari, ο Jean Todt, που αποκάλυψε ότι ο Michael Schumacher ακόμα παλεύει να βγει νικητής από το ατύχημα που υπέστη.

Συγκεκριμένα ο Jean Todt, όπως αναφέρει η Express, είπε: «Μας λείπει ο Michael. Είναι εδώ, ακόμα παλεύει. Η μάχη συνεχίζεται. Ο Michael είναι κάποιος πολύ ξεχωριστός, κάποιος πολύ ξεχωριστός για τα μηχανοκίνητα σπορ. Είναι ξεχωριστός για μένα, είναι φίλος».

Δηλώσεις έκανε και η μάνατζερ του Michael Schumacher, Sabine Kehm, η οποία τόνισε: «Όλοι ξέρουμε πως ο Michael έπρεπε να είναι εδώ και είμαι σίγουρη πως θα το ήθελε πολύ. Είχε πάντα απόλυτο σεβασμό για όλους, θα ήταν πολύ υπερήφανος».
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ