2017-12-08 13:02:44
Φωτογραφία για GRGENESIS: Πρωτοπορεί και με τις... αεροπορικές υπηρεσίες της
Η εταιρία GRGENESIS είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα η οποία διαθέτει ιδιόκτητο ελικόπτερο, καθώς και την μοναδική άδεια για αεροπορικές υπηρεσίες BANNER σε συνεργασία με καταξιωμένες στον χώρο αεροπορικές εταιρίες Η εταιρία GRGENESIS σε συνέχεια έτερων υπηρεσιών αξιοποιώντας τον υπάρχοντα εξοπλισμό της(ελικόπτερο) διευρύνει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των κ.κ. πελατών μας, προκειμένου να τους προσφέρει υπηρεσίες πέραν των συνηθισμένων, όπως: διαφημίσεις με ελικόπτερο, ανάληψη χορηγιών αγώνων κλπ.

Σκοπός μας είναι, να προσφέρουμε καινοτόμες ιδέες οι οποίες όταν εφαρμοστούν, να τυγχάνουν της πλήρης συλλογής ευμενών σχολίων από το ευρύ κοινό, κάτι που μέχρι σήμερα έχει επιτευχθεί για τους κ.κ. πελάτες μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ – BANNER

Τις μέχρι σήμερα παρεχόμενες υπηρεσίες στον χώρο της εναέριας διαφήμισης, λίγο πολύ τις γνωρίζουμε και σχεδόν όλοι έχουμε δεί σε κάποια παραλία να περνάει το αεροπλάνο με κάποιο αεροπανό.


Αυτό είναι όντως μία εντυπωσιακή προβολή (διαστάσεων 1m ύψος με 14 m μήκος) η οποία όμως απευθύνετε στο μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων, οι οποίοι είναι πολύ κοντά στις παραλίες όπου επί το πλείστον γίνονται οι πτήσεις.

Η διάρκεια αυτής της προβολής διαρκεί μόνο κατά την στιγμή της διέλευσης και πολλές φορές ενώ το παρατηρούν σχεδόν όλοι, παραμένει ασχολίαστο.

Όσον αφορά τον εκάστοτε διαφημιζόμενο, μία τέτοιου είδους διαφήμιση ναι μεν θα του προσφέρει όγκο αλλά δεν θα βοηθήσει άμεσα στην αναγνωρησιμότητά του.

Κατά συνέπεια, σας προτείνουμε μία άλλου είδους στοχευμένη διαφήμιση, η οποία θα συζητηθεί πολύ και μετά την εκδήλωσή της.

 Για να γίνουμε ποιο σαφής, φανταστείτε να βρίσκεστε στην εθνική οδό, σε μία μεγάλη έξοδο  εορταστικού τριημέρου κλπ, ή τις καθημερινές ημέρες κυκλοφοριακής αιχμής και ακριβώς δίπλα σας να πετάει ένα ελικόπτερο και να σηκώνει ένα διαφημιστικό BANNER διαστάσεων από τουλάχιστον 350 τετραγωνικά μέτρα-  δηλαδή διαστάσεων 14 μέτρα ύψος επί 25 μέτρα μήκος -το οποίο είναι ορατό και διακριτό από 2 και πλέον χιλιόμετρα.Ομοίως το ίδιο αποτέλεσμα θα έχουμε γύρω από ένα γήπεδο, σε μία μεγάλη εκδήλωση, συναυλία,  πολιτική ή άλλη διοργάνωση, στις πολυσύχναστες παραλίες, στα πολυάριθμα χιονοδρομικά κέντρα και βεβαίως σε κάθε λογής αγώνες, αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, σκαφών κλπ. Το ελικόπτερο θα κάνει κάποιες χαμηλές διελεύσεις και κατόπιν θα μπορεί να προσγειωθεί σε προκαθαρισμένο σημείο προβολής  για  κάποιο event.

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας, ώστε μια ομάδα ειδικευμένων συμβούλων να σας επισκεφτεί και να σας ενημερώσει για τις δραστηριότητες του ομίλου μας. Τηλεφωνικό κέντρο: 210-5777.000 (09:00 - 17:00).
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ