2017-12-08 15:36:17
Φωτογραφία για Μυρτώ Ναούμ: «Με τον Μουζουράκη ταίριαξε η τρέλα μας!»
Η Μυρτώ Ναούμ μας συστήθηκε μέσα από το The Voice, όταν αποφάσισε, κυριολεκτικά στο παρά πέντε, να δηλώσει συμμετοχή μετά την παρότρυνση του πατέρα και των φίλων της. Δούλευε ήδη έξι χρόνια ως επαγγελματίας τραγουδίστρια μέχρι εκείνη τη στιγμή. «Ήταν τελείως έξω από τα νερά μου αυτή η απόφαση.

Από τα 18 μου οι δικοί μου με παρότρυναν να πάω σε κάποιο talent show. Ήμουν αρνητική, και μάλιστα εντελώς κάθετη, γιατί σε εκείνη την ηλικία δεν είχα δοκιμαστεί. Οι λόγοι που με έκαναν να δω το talent show με άλλο μάτι είναι ότι αφενός δεν είναι ριάλιτι και αφετέρου η κριτική επιτροπή συμπεριλάμβανε ανθρώπους από άλλο μουσικό είδος που ήταν πολύ πιο κοντά στα ακούσματά μου. Πήγα πολύ συνειδητοποιημένη σχετικά με το τι ήθελα από το παιχνίδι. Δεν πήγα για να βγω νικήτρια» λέει.

Ένα χρόνο μετά, θυμάται ακόμα τη βραδιά που δήλωσε συμμετοχή. «Είχα πάει να δω τους γονείς μου. Είχαμε μαζευτεί οικογενειακώς και βλέπαμε το The Voice
. Τότε με ρώτησε ο πατέρας μου: “Τι, φοβάσαι μήπως δεν γυρίσουν οι κριτές;”. Και πετάχτηκε ο αδελφός μου “Το μετά φοβάται”. Αργότερα έκανα την online αίτηση. Με ενημέρωσαν για την πρώτη pre audition και πήγα απροετοίμαστη. Πήγα σκεπτόμενη “βλέποντας και κάνοντας”. Στο πρώτο live έφυγα. Δεν με πείραξε καθόλου. Δεν είμαι ανταγωνιστική. Θαυμάζω το ωραίο, το καλύτερο από εμένα. Και όχι απλά θα το αναγνωρίσω, αλλά θα το παρατηρήσω κιόλας, θα ψάξω τι είναι αυτό που το κάνει καλύτερο και αν μπορέσω, θα εξελίξω κι εμένα» παραδέχεται.

Η επιλογή της να μπει τελικά στο παιχνίδι τη βρήκε μόνο κερδισμένη, αφού μετά το τέλος του ξεκίνησε η συνεργασία της με τον Πάνο Μουζουράκη, στην ομάδα του οποίου διαγωνίστηκε. «Τον είχα γνωρίσει δύο χρόνια πριν, όταν είχε έρθει σε ένα live που έκανα. Εκεί συστηθήκαμε. Η συνεργασία μας στο παιχνίδι ήταν άψογη. Ταίριαξε η τρέλα μας. Ο Πάνος Μουζουράκης είναι πολύ δημιουργικός και ανοιχτός σε νέες προτάσεις και ιδέες» λέει. Η συνεργασία τους συνεχίζεται και φέτος, μετά τη μεγάλη περιοδεία που έκαναν μαζί σε όλη την Ελλάδα. «Φέτος θα είμαστε στο Άνοδος μαζί με τον Ζήση Ρούμπο, κάθε Παρασκευή από τις 10 Δεκεμβρίου. Στον Πάνο μού αρέσει ο αυθορμητισμός του, το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιεί μόνο τη μουσική και το τραγούδι ως μέσα έκφρασης, αλλά και την πρόζα και την κίνηση. Αυτό με εκφράζει απόλυτα». Αυτή την περίοδο η Μυρτώ βρίσκεται και σε πυρετώδεις πρόβες για το μιούζικαλ Fame. «Η παραγωγή γίνεται από το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα. Το έργο διαδραματίζεται στη σχολή Καλών Τεχνών της Νέας Υόρκης. Το καστ απαρτίζεται κυρίως από νέους καλλιτέχνες που είναι οι μαθητές της σχολής και από κάποιους καταξιωμένους καλλιτέχνες που θα υποδύονται τους καθηγητές» λέει ενθουσιασμένη.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ