2017-12-08 17:40:34
Φωτογραφία για Τα 4 προγράμματα που θα «χτυπήσουν» το Survivor...
Όχι μόνο δεν σκοπεύουν να σηκώσουν «λευκή σημαία» αλλά σκοπεύουν να τα… χώσουν βγάζοντας πολλά καινούργια προγράμματα στον αέρα.

Ο λόγος για τον ΑΝΤ1 που από την προηγούμενη βδομάδα τα στελέχη του σταθμού έδωσαν το πράσινο φως σε τέσσερις καινούργιες παραγωγές που με αυτές θα δώσουν μάχη με το δεύτερο κύκλο του «Survivor».

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να βγάλουν καινούργιο κύκλο του «Dancing with the stars» αλλά και το «Hell’s kitchen». Κι ενώ για το ριάλιτι μαγειρικής έχουν κλείσει με τον Έκτορα Μποτρίνι υπάρχει ακόμα κενό στο ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση του show, καθώς όσα και αν λέγονται και γράφονται η Ζέτα Μακρυπούλια μαζί με τον Νίκο Μουτσινά είναι οι επικρατέστεροι για να αναλάβουν το «Night Show» που μπορεί να είναι «Sunday…», μπορεί «Saturday…», αλλά ακόμα και «Friday Night Show».

 Όποια μέρα κι αν μεταδίδεται θα είναι ένα ακόμα καινούργιο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για το δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν, ενώ το τέταρτο είναι το «Bachelor», το οποίο δεν θα στηρίζεται τόσο στον παρουσιαστή, αλλά στον «πρωταγωνιστή» που θα προσπαθεί να βρει το ταίρι του
. Το ριάλιτι θα μεταδίδεται δύο φορές τη βδομάδα ενώ ο Μποτρίνι θα ανοίγει τη «Hell’sKitchen» του μία φορά τη βδομάδα με… χορταστικό επεισόδιο. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει να προβάλλεται τρέιλερ συμμετοχών για τους ανθρώπους που θα συγκατοικήσουν αλλά και θα εργαστούν στην «Kitchen» του Μποτρίνι. Επίσης ήδη στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν ξεκινήσει ραντεβού με πρόσωπα από το χώρο του εγχώριου θεάματος… κι όχι μόνο… για να δουν ποιοι θα βρεθούν στο παρκέ του «Dancing».

Για αυτά λοιπόν τα τέσσερα καινούργια προγράμματα οι μηχανές στον ΑΝΤ1 δουλεύουν στο φουλ και στο κανάλι του Αμαρουσίου φαίνονται αποφασισμένοι να μην αφήσουν το «Survivor» του ΣΚΑΪ να κάνει την ίδια σαρωτική πορεία που είχε και την προηγούμενη σεζόν. Βέβαια αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τον… όγκο και τον κόπο, αλλά και τον τρόπο και το κατά πόσο θα τα καταφέρουν θα αποτυπωθεί (και) στους πίνακες τηλεθέασης…!

newsit- Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ