2017-12-08 19:27:38
Φωτογραφία για Εξοργιστικό: Καταδικασμένος «φακελάκιας» γιατρός επιστρέφει στη θέση του!
«Φακελάκιας» γιατρός με βιογραφικό που θα ζήλευε κακοποιός, επιστρέφει στη θέση του στο νοσοκομείο, καθώς ολοκληρώνεται η 8μηνη αργία που του είχε επιβάλλει το Πειθαρχικό, παρά το ότι

έχει καταδικαστεί και στο Εφετείο για χρηματισμό.

Πρόκειται για μια εξοργιστική υπόθεση που αναδεικνύει ότι τα λαμόγια βρίσκουν όσα «παράθυρα» θέλουν για να συνεχίζουν να τα κονομάνε από το δημόσιο.

Ο συγκεκριμένος γυναικολόγος Νοσοκομείου πόλης της Θεσπρωτίας είχε καταδικαστεί και δευτεροβάθμια από το Εφετείο επειδή απαίτησε «φακελάκι» 300 ευρώ από 83χρονη ασθενή. Η σύλληψή του είχε γίνει το 2013 από αστυνομικούς που είχαν προσημειώσει τα χρήματα. Πρωτόδικα το τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηγουμενίτσας καταδίκασε τον 58χρονο γυναικολόγο σε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ. Το Εφετείο είχε απορρίψει στο σύνολο τους ισχυρισμού του, ότι όλα ήταν μια πλεκτάνη σε βάρος του. Ο ίδιος επιμένει και ζητά να εξεταστεί η υπόθεση από τον Άρειο Πάγο.


Ο συγκεκριμένος επίορκος ιατρός, συνελήφθη το 2013 από αστυνομικούς της Ασφάλειας να έχει λάβει φακελάκι τριακοσίων ευρώ, με χαρτονομίσματα που είχαν προσημειωθεί, ύστερα από καταγγελία του γιου της.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο συγκεκριμένος στο παρελθόν όπως αναφέρει το πληρέστατο ρεπορτάζ του έγκυρου epiruspost.gr, είχε απασχολήσει τις αρχές για μια σειρά από θέματα όπως υπεξαίρεση, μεταφορά παράνομων μεταναστών και για αρχαιοκαπηλία. Επίσης είχε εμπλακεί σε πυροβολισμό κατά ενός Αλβανού και τότε είχε υποστηρίξει ότι «πυροβόλησε τον Αλβανό για να τον εξοργίσει ώστε τελικά εκείνος να τον σκοτώσει καθώς δεν είχε τη δύναμη να αυτοκτονήσει» Τον Φεβρουάριο του 2016 ο επίορκος γιατρός τέθηκε σε αργία από το Πειθαρχικό της 6ης ΥΠΕ και παρέπεμψε την υπόθεση στο Κεντρικό Συμβούλιο. Αυτό επέβαλε 8μηνη αργίας η οποία παύει τον Ιούνιο του 2018. Τότε ο γιατρός – μπουμπούκι θα ξανακαθίσει στην καρέκλα του και θα εισρέει ο μισθός στον τραπεζικό του λογαριασμό από τα χρήματα των φορολογουμένων και ασφαλισμένων. Μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ στην απόφαση – χάδι του κεντρικού συμβουλίου, συνεκτιμήθηκε η προσφορά του στο Νοσοκομείο, καθώς είχε δωρίσει ένα χαλασμένο μηχάνημα υπερηχογραφιών που είχε στο ιδιωτικό του ιατρείο!

unblock.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ