2017-12-09 12:18:03
Φωτογραφία για Χθες το Bitcoin, σήμερα το Litecoin και το Ethereum
Το εκρηκτικό ράλι του Bitcoin συνεχίστηκε Το Bitcoin άγγιξε τα υψηλότερα επίπεδα την Πέμπτη, κερδίζοντας αξίας περισσότερο από 15%, πιάνοντας το ψυχολογικό όριο των 15.000€ ανά νόμισμα.

Συνολικά αυτή την εβδομάδα η άνοδος του Bitcoin ξεπέρασε το 40% της τιμής ενώ από την αρχή του έτους η άνοδος ξεπέρασε το 2.000% Σχετικά με την άνοδο των τιμών την τελευταία εβδομάδα, ο Yann Quelenn, αναλυτής από την ευρωπαϊκή ηλεκτρονική τράπεζα Swissquote, δήλωσε: "Αυτό που συμβαίνει με το Bitcoin είναι απολύτως τρελός τώρα. Όλοι πιστεύουν ότι πρόκειται να γίνουν πλούσιοι γρήγορα - είναι σαν τους χρυσοθύρες ».

Ο Quelenn πιστεύει ότι το Bitcoin είναι σχεδόν σίγουρα θα φτάσει τα 20,000€ μέχρι το τέλος του έτους. Μακροπρόθεσμα, παρότι ο αναλυτής αναφέρει ότι αναμένει σημαντική αστάθεια, αλλά πιστεύει ότι το Bitcoin θα φτάσει σε εξαψήφια τιμή μέχρι το 2019/20.

"Ο βασικός οδηγός είναι η εμπιστοσύνη. Οι άνθρωποι δυσπιστούν στις τράπεζες αλλά εμπιστεύονται το blockchain και εμπιστεύονται το Bitcoin. Κατά τα επόμενα δύο έως τρία χρόνια πιστεύω ότι θα το δούμε να φτάνει τα 100.000€. Εν τω μεταξύ θα υπάρξουν κάποιες δυσάρεστες διορθώσεις τιμής, αλλά θα φτάσει στα 100.000€ σίγουρα".


Σε ερώτηση αν θα σύστηνε στη μητέρα του να επενδύσει στο Bitcoin, ο κ. Quelenn απάντησε: "Απολύτως. Είπα σε όλους τους φίλους μου να επενδύσουν σε αυτό πριν από έξι μήνες. "

Εν τω μεταξύ σήμερα Παρασκευή μετά το τρελό ράλι και τα 15.000€ η τιμή του Bitcoin έπεσε μεταξύ 13-14.000€.

Αντίθετα από το Βitcoin δύο άλλα κρυπτονομίσματα σήμερα αύξησαν σημαντικά τις τιμές τους.

Αρχικά το Litecoin, η τιμή του οποίου έχει ανέλθει σε 110€ σήμερα Παρασκευή! Η αύξηση της τιμής του Litecoin από την αρχή του έτους είναι 3000%!!!

Τέλος, το Ethereum τρέχει ένα παράλληλο με το Bitcoin ράλι από την αρχή του χρόνου. Η άνοδος του Ethereum από την αρχή του χρόνου είναι εντυπωσιακή, από τα περίπου 9€ η τιμή έχει εκτοξευθεί στα 400€!

Η αύξηση της τιμής του είναι της τάξης των 4800%!

Δείτε εδώ πως μπορείτε να αγοράσετε Ethers
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ