2017-12-09 19:57:45
Φωτογραφία για Το θρυλικό τουρνουά πόκερ που κράτησε 8 χρόνια  - Πέθαναν 26 παίκτες
Μια απίστευτη ιστορία κυκλοφορεί γύρω από το Bird Cage Theatre που βρίσκεται στην Arizona. Tώρα είναι χώρος επίσκεψης για τους τουρίστες ωστόσο στο παρελθόν υπήρξε bar, θέατρο και αίθουσα πόκερ.

Στο επίσημο site του Bird Cage Theatre αλλά και σε πολλές άλλες πηγές αναφέρεται πως σε αυτό το poker room πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο σε διάρκεια παιχνίδι πόκερ.

Οι περισσότερες πηγές αναφέρονται σε ένα τουρνουά που ονομαζόταν Bird Cage tournament και είχε buy in τα $1000. Όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται η ιστορία αναφέρει πως το τουρνουά ξεκίνησε το 1881 και το παιχνίδι δεν σταμάτησε καθόλου για τα επόμενα 8 χρόνια.

Συγκεκριμένα το τουρνουά «έτρεχε» για 8 χρόνια, 5 μήνες και 3 ημέρες.

Ο θρύλος αναφέρει πως 26 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στο Bird Cage Theatre στην διάρκεια του τουρνουά και κάποιοι από τους σκληρότερους άνδρες της εποχής πέρασαν από τα τραπέζια.


Πολύ γρήγορα το Bird Cage Theater έγινε το χειρότερο μέρος στην περιοχή ανάμεσα στην Νέα Ορλεάνη και το Σαν Φρανσίσκο ενώ ακόμη και οι New York Times το χαρακτήρισαν σε άρθρο τους το πιο άγριο και αισχρό μέρος για έξοδο.

Στους τοίχους υπάρχουν ακόμη 140 σφαίρες από εκείνες τις ημέρες και πολλοί επισκέπτες αλλά και εργαζόμενοι ισχυρίζονται πως έχουν δει πνεύματα να περιφέρονται στο κτήριο.

Μάλιστα οργανώνονται ξεχωριστές βραδινές περιηγήσεις στο χώρο για να δουν oι τουρίστες τα... διάσημα πλέον φαντάσματα. Αρκετοί λένε πως έχουν συναντήσει τα πνεύματα γυναικών που δούλευαν εκεί ή άνδρες με καουμπόικα καπέλα. Άλλοι υποστηρίζουν πως έχουν αισθανθεί αόρατες δυνάμεις να τους σπρώχνουν ενώ όλοι έχουν ακούσει γέλια και μουσική να γεμίζουν τον χώρο.

Αλήθεια ή τέχνασμα για να προσελκύουν τους επισκέπτες;
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ