2017-12-09 21:17:32
Φωτογραφία για Η απειλή Τσίπρα σε Ερντογάν - Η “Real News” αποκαλύπτει
Με τίτλο “Η «απειλή» Τσίπρα σε Ερντογάν!”κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει όλους τους διαλόγους πίσω από τις κλειστές πόρτες και τι απάντησε ο πρωθυπουργός στις προκλήσεις του Σουλτάνου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο πρωθυπουργός του είπε: «Πρόοδος στα ελληνοτουρκικά το 2018 ή χάνεις τον τελευταίο σου υποστηρικτή στην Ε.Ε. Ταγίπ, μην πυροβολείς τα πόδια σου».

– Μετά τους λεονταρισμούς ήρθε η πρόσκληση για Άγκυρα, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

– Μπέττυ Μπαζιάνα – Εμινέ Ερντογάν: Οι κοινές καταβολές, τα… μπαχάρια και η Ακρόπολη.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Συνέδριο της Ν.Δ.: «Είμαστε η παράταξη των φτωχότερων στρωμάτων και της μεσαίας τάξης». Τι συζήτησαν στη συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή και πότε θα δει τον Αντώνη Σαμαρά.


– Συνέντευξη της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη στην «R»: «Η ζωή κι ενός μόνο παιδιού αξίζει για να αγωνίζεσαι». Ξεκινά τη Δευτέρα ο μεγάλος ραδιομαραθώνιος του Real FM για το «Οραμα Ελπίδας».

– Υπο παραίτηση ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Δημήτριος. Δρομολογείται η διαδοχή του μέχρι τον επόμενο Ιούνιο.

– Ολο το σχέδιο για τα οικογενειακά επιδόματα.

– Ποιοι διεκδικούν τις νέες άδειες για καζίνο.

– Δικαστική έρευνα για το ρόλο του Ρέστη στην «πυραμίδα» των 500 εκατ. €. Οι εισαγγελείς τον καλούν ως ύποπτο.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Μιμή Ντενίση εκμυστηρεύεται στην «R»: «Θα παίξω την Κάλλας». Λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης «Η ζωή μου όλη» που ετοιμάζει, η λαμπερή πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει πως σχεδιάζει να υποδυθεί τη μεγάλη ντίβα και τονίζει πως είναι ανοιχτή σε έναν αληθινά μεγάλο έρωτα.

– Κρυφτό για χάρη του έρωτα. Ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης και η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα έχουν έρθει πολύ κοντά τελευταία, κάνοντας πολλούς να μιλούν για το νέο ειδύλλιο της σόουμπιζ.

– Πρόβα νυφικού. Η παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου και ο σύντροφός της Νίκος έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου τους, που θα γίνει στην Ανάβυσσο.

– Σταύρος Σβήγκος: Προσεχώς μπαμπάς.

– Τίτλοι τέλους για Γιάννη – Χριστιάνα. Ο τραγουδιστής Γ. Κρητικός και η ηθοποιός Χ. Παπατριανταφύλλου δεν είναι πια ζευγάρι.

– Ντύνεται γαμπρός τον Ιανουάριο. Ο Ησαΐας Ματιάμπα ετοιμάζεται να παντρευτεί τη Βασιλική Καλιαντώνη και δηλώνει πως θέλει να κάνει μια μεγάλη οικογένεια.

– Νέα γυναίκα, μόνη, ψάχνει. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που έμεινε εκτός τηλεόρασης, ψάχνει να βρει νέο σπίτι, ενώ συνεχίζει να είναι μόνη, διαψεύδοντας τις φήμες που τη θέλουν με τον Νίκο Παππά.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ