2017-12-10 10:20:05
Φωτογραφία για Το ΝΑΤΟϊκο Press Room του NRDC-GR (Video - Photo)
Του Ηλία Προύφα

Από τις καλύτερες διοργανώσεις ever και στον τομέα του τύπου, η προχθεσινή άσκηση Gordian Knot 2017, που διοργάνωσε με επιτυχία το NRDC-GR.

Με την υπογραφή του εξειδικευμένου σε θέματα ΜΜΕ Σμήναρχου Σταύρου Σιδηρόπουλου, ο οποίος ασκεί τα καθήκοντα του εκπροσώπου τύπου του σχηματισμού και σε συνεργασία με το άριστο team του ΓΕΕΘΑ (Μπελετσιώτης, Τζανής, Καλαθάκης, Καστρινάκη), έγιναν στην κυριολεξία ''θαύματα''.

Από την αίθουσα τύπου που παραχώρησε τη συνέντευξη ο Πάνος  Καμμένος, το υλικό που διανεμήθηκε, η αρχική ενημέρωση, η ξενάγηση στους χώρους με τους συνοδούς αξιωματικούς όλα ήταν προσεγμένα και τέλεια. Μέχρι και ο Επιτελάρχης του Στρατηγείου Υποστράτηγος Χρίστος Δρίβας, κατά τη διάρκεια σύντομης συνάντησης σε δημοσιογραφικό ''πηγαδάκι'' που είχε στηθεί, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα, ακόμη και σε αυτά που του έθεσαν συνάδελφοι σχετικά με τις διαφορές στις στολές των χωρών, δείχνοντάς μας που χρησιμοποιείται η κάθε τσέπη στη στολή παραλλαγής.  

Και επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, είχαν φροντίσει να υπάρχουν μέχρι και τα ονόματα των δημοσιογράφων στις καρέκλες της αίθουσας τύπου, με πρώτη δικαιωματικά κατά τα πρεσβεία της δημοσιογραφικής αρχιερατείας στον καλό συνάδελφο Λεωνίδα Μπλαβέρη.

Δείτε φωτό του kranosgr καθώς και ένα εντυπωσιακό βίντεο από την άσκηση που μας διανεμήθηκε. 
kranosgr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ