2017-12-10 21:01:00
Φωτογραφία για Αυτό το μακιγιάζ θα πρωταγωνιστήσει στα χριστουγεννιάτικα πάρτι!
Το πιο λαμπερό μακιγιάζ ματιών για την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου.

Η φρενίτιδα των γιορτών -με την καλή έννοια πάντα- έχει αρχίσει να εξαπλώνεται δυναμικά γύρω μας και κομμάτι αυτής είναι, φυσικά, οι αναζητήσεις σχετικά με το πως ντυθούμε, με τι μακιγιάζ ή και χτένισμα θα συμπληρώσουμε τις γιορτινές μας εμφανίσεις. Διαβάστε παρακάτω Κάθε χρόνο, περίπου τέτοια εποχή, το Pinterest θέλοντας να προετοιμάσει τους απανταχού χρήστες του για τα fashion και beauty trends (και όχι μόνο) των γιορτών, τα βάζει κάτω, κάνει τον απολογισμό του και βγάζει το επίσημο του διάταγμα. Τη λίστα με όλα τα trends της χριστουγεννιάτικης σεζόν. Ποιο είναι το πιο δημοφιλές για τις φετινές γιορτές λοιπόν;

Θα το πάμε με αντίστροφη μέτρηση (από κάτω προς τα πάνω): Είναι γεγονός ότι οι γιορτές θέλουν φουλ έξτρα λάμψη στο μακιγιάζ. Έτσι 4ο στην κατάταξη είναι το make-up με αστεράκια. Στην τρίτη θέση βρίσκουμε τα smokey eyes με γκλίτερ (αντί για μαύρο μολύβι) και στη 2η τα μαλλιά σε rose gold απόχρωση (θα τα βρείτε ως heavenly hair). Ποιο όμως σκαρφάλωσε στην 1η θέση με το ποσοστό των «σχετικών αναζητήσεων» να έχει ανέβει κατά 722%;


Βασιλιάς των pins στα beauty trends αναδείχθηκε το χρυσό eyeliner (gold eyeliner). Αντικαθιστώντας το μαύρο μολύβι με το χρυσό eyeliner, μπορείτε να δημιουργήσετε από το κλασικό cat eye μέχρι το δραματικό smokey eye λουκ.

Η ετυμηγορία του Bovary; Μας αρέσει, αλλά με μέτρο. Με άλλα λόγια, αρκεστείτε σε μια απλή γραμμή είτε στο πάνω, είτε στο κάτω μέρος του βλεφάρου και αποφύγετε να το εφαρμόσετε σε όλη την έκταση του.

Για ακόμα πιο chic εφαρμογή μπορείτε να το συνδυάσετε και με μαύρο κλασικό eyeliner, κάνοντας τη χρυσή γραμμή πάνω από τη μαύρη και τραβώντας την προς την εξωτερική γωνία του ματιού. Επιπλέον, μπορείτε να τονίσετε το βλέφαρο «αναμιγνύοντας» τα για ένα πιο ντεγκραντέ αποτέλεσμα.
Bovary.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ