2017-12-11 10:00:21
Φωτογραφία για Σοφία Παυλίδου: Δείτε τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά!
Η Σοφία Παυλίδου ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Χρήστο Φερεντίνο ύστερα από 12 χρόνια έγγαμου βίου, φαίνεται ότι έχει προχωρήσει στη ζωή της. 

Μάλιστα η όμορφη ηθοποιός σύμφωνα με την Real Life έχει βρει νέο σύντροφο. Όσο για το ποιος είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά; Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα πρόκειται για έναν νεαρό συγγραφέα, τον Δημήτρη, ο οποίος είναι γνωστός στο διαδίκτυο με το ψευδώνυμο «Degaminiotis».

«Έχουν απίστευτη χημεία. Συμπληρώνει ιδανικά ο ένας τον άλλον. Το χιούμορ και η αυθεντικότητα του Δημήτρη ήταν τα δύο στοιχεία που γοήτευσαν την Σοφία. Είχε την ανάγκη από έναν άνθρωπο που την καταλαβαίνει και συμμερίζεται τις ανησυχίες της και τον βρήκε. Απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Περνούν ευχάριστα μαζί και έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα», αποκαλύπτει στην εφημερίδα άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της ηθοποιού. 

Η Σοφία και ο Δημήτρης, πάντως, κρατούν σιγή ιχθύος όσον αφορά το ειδύλλιο, ωστόσο, δεν αποφεύγουν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, με τελευταία σε γνωστό κλαμπ στο Μαρούσι, όπου είχαν βγει οι συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Πετάει, Πετάει», στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός.

Η Σοφία Παυλίδου (κέντρο) με τον σύντροφό της (αριστερά) και τους συμπρωταγωνιστές της στην παράσταση "Πετάει, Πετάει"
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ