2017-12-11 12:00:20
Φωτογραφία για Πώς να στολίσετε το δέντρο σας φέτος
Το «πετράδι» του… στέμματος της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, σίγουρα είναι το δέντρο μας και όλα τα άλλα απλά έπονται… Κομψό, μοντέρνο, μίνιμαλ ή γεμάτο χρώμα; Ό,τι κι αν διαλέξετε, εμείς σας δίνουμε ιδέες για να εξασφαλίσετε ότι θα κλέψετε τη γιορτινή παράσταση!

«Παγωμένη» έμπνευση

Το λευκό του πάγου στη διακόσμηση του δέντρου μοιάζει σαν να φέρνει το χιονισμένο τοπίο στον εσωτερικό χώρο, ενώ τα ασημένια και λευκά διακοσμητικά στοιχεία φαίνονται εξαιρετικά πάνω σε ένα πράσινο έλατο. Μία κλασική, κομψή εμφάνιση που πάντοτε είναι της μόδας.

Δημιουργική με… λουλούδια

Εάν αισθάνεστε ότι θέλετε κάτι διαφορετικό, προσθέστε χάρτινα λουλούδια στο δέντρο σας ανάμεσα στα φωτάκια και τα υπόλοιπα στολίδια και βέβαια, ταιριάξτε τα με μια γιρλάντα που μπορείτε να κρεμάσετε από έναν καλόγερο, στην εσωτερική σκάλα ή ως στεφάνι πάνω από το τζάκι.

Αν ο χώρος είναι μικρός

Δεν χρειάζεστε ένα μεγάλο χώρο για να έχετε ένα όμορφα διακοσμημένο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Οι μικροσκοπικές εκδοχές φαίνονται υπέροχες σε μία γωνιά ενός δωματίου ή απλά μπορείτε να έχετε μερικά πολύ μικρά δεντράκια στο κέντρο του τραπεζιού.

Μεταλλικές λάμψεις

Εάν αισθάνεστε ότι «πιάνουν» τα χέρια σας, μπορείτε να προμηθευτείτε μερικά κλαδιά χωρίς φύλλα και να ψεκάσετε με μεταλλικό χρώμα. Σε ασημί, χάλκινο ή χρυσό και να στολίσετε με τα ίδια χρώματα μπάλες ή άλλα διακοσμητικά. Ολοκληρώστε με μία σειρά λευκά φωτάκια.

Πολύχρωμα

Αν αγαπάτε πολύ τα χρώματα, γιατί να μην εκφράσετε αυτή την τάση σας στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας; Χρησιμοποιήστε μία μεγάλη ποικιλία από χρωματιστές μπάλες και δημιουργήστε το πιο πολύχρωμο και φωτεινό δέντρο, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!

Κομψότητα και παράδοση

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που μοιάζει σαν μόλις να γέμισε από νιφάδες χιονιού είναι μία κλασική ιδέα. Γίνεται όμως, πολύ κομψό και ιδιαίτερο αν χρησιμοποιήσετε μόνο χρυσαφί ή χάλκινες μπάλες και λιτά άλλα στολίδια. Κάτω από το δέντρο, βάλτε μερικά κουτιά τυλιγμένα στο ίδιο χρώμα. Λαμπερή γοητεία Πολύ φως

Η απλή διακόσμηση δεν είναι αναγκαστικά βαρετή! Συνδυάστε λευκά και ασημένια στολίδια με κεριά. Το κλειδί για ένα ωραίο δέντρο σε αυτή την περίπτωση είναι οι πολλές σειρές από φωτάκια που χαρίζουν λάμψη, φως και συμμετρία.

Στα βήματα της μόδας Όχι μόνο τα λουλούδια είναι της μόδας, αλλά μία από τις βασικές τάσεις φέτος είναι το βελούδο. Δημιουργήστε λοιπόν, ένα «βελούδινο» σκηνικό, χρησιμοποιώντας στολίδια μόνο από βελούδο. Το ίδιο μοτίβο χρησιμοποιήστε ακόμη και σε μία γιρλάντα ή ένα στεφάνι με βελούδινα αξεσουάρ. Αίσθηση πολυτέλειας και ζεστής ατμόσφαιρας.

Κλασικά στο κόκκινο!

Μια διαχρονική εμφάνιση για το δέντρο μας, αλλά πάντοτε ιδιαίτερα ωραία και εξόχως εορταστική είναι η κυριαρχία του κόκκινου. Θυμίζει σκανδιναβικό στιλ και μάλιστα αν επιλέξετε στολίδια σε κόκκινες και λευκές πινελιές δημιουργούν μία αίσθηση φιλοξενίας και οικειότητας. Σε αυτό το στιλ, μην παραλείψετε πλεκτές κόκκινες κάλτσες στο τζάκι… για τα δώρα του Άι-Βασίλη!

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ