2012-05-26 19:54:58
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΣΕΦ: ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ
Με τα καλύτερα λόγια για το ελληνικό μπάσκετ Με αφορμή την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό, ο Βασίλι Καράσεφ, μίλησε

Ο πρώην άσος του ρωσικού μπάσκετ έπλεξε το εγκώμιο των Σλούκα, Μάντζαρη και Παπανικολάου, ενώ τόνισε πως η επιτυχία του Θρύλου, απέδειξε πως δεν παίζουν κανένα ρόλο τα μπάτζετ σε μία ομάδα.

«Στο πιο κρίσιμο σημείο του τελικού, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν φοβήθηκε να βάλει στο παρκέ τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού και του βγήκε σε καλό. Θυμάμαι πολύ καλά και τα τρία παιδιά, Σλούκα, Μάντζαρη και Παπανικολάου με την Εθνική Ελλάδα των Νέων Ανδρών, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο το 2011. Οι Έλληνες έχουν μία πολύ ταλαντούχα γενιά που έρχεται και όσο τους δίνουν ευκαιρίες, τόσο τους βγαίνει σε καλό. Αυτό που κάνει ο Ολυμπιακός, θυμίζει την Τριούμφ. Στο παρελθόν οι περισσότεροι πίστευαν πως οι ομάδες θα πρέπει να χτίζονται με ακριβούς παίκτες. Ωστόσο, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς κατέκτησε την Ευρωλίγκα, χάρη στους Έλληνες παίκτες και με χαμηλό μπάτζετ», δήλωσε στο «sport-express.ru» ο Βασίλι Καράσεφ, σε ερώτηση για την ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τον Ολυμπιακό, στον τελικό της Ευρωλίγκας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ