2017-12-11 17:00:25
Φωτογραφία για Φωνάζουν οι αδυναμίες της Ξάνθης
Τα πάνω – κάτω συνεχίζονται την τρέχουσα σεζόν στην Ξάνθη χωρίς σταματημό! Εκεί που οι Θρακιώτες φαίνεται ότι βρίσκουν ρυθμό και παίρνουν σημαντικές βαθμολογικές ανάσες, κάνουν μικρά αρνητικά σερί και χάνουν σημαντικό έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα. Στη Λάρισα το περασμένο Σάββατο (9/12) η ήττα από τους «βυσσινί» ήταν η δεύτερη διαδοχική για τον ΑΟΞ, μετά από αυτή στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (2/12). Επιπλέον, όμως, ήταν το τρίτο παιχνίδι στη σειρά που η Ξάνθη έφυγε χωρίς τρίποντο, καθώς είχε προηγηθεί και η συνάντηση στα Γιάννινα, η οποία τελείωσε ισόπαλη (1-1). Δεν είναι η πρώτη φορά αυτή τη σεζόν που η Ξάνθη φτάνει σε σε σερί τριών αγώνων χωρίς να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Είναι η τρίτη φορά κι αυτό δείχνει αρκετές από τις αδυναμίες της θρακιώτικης ομάδας. Όπως, για παράδειγμα, ότι το ρόστερ της είναι συγκεκριμένων δυνατοτήτων, αλλά και ότι μεσοεπιθετικά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα –τόσο στη δημιουργία, όσο και στην εκτέλεση
. Μπορεί στη Λάρισα η Ξάνθη να είχε δύο φορές δοκάρι, όμως, κόντρα στον ΠΑΟΚ και στον ΠΑΣ Γιάννινα οι προαναφερόμενες αδυναμίες «φώναζαν». Τα δύο προηγούμενα αρνητικά σερί στο πρωτάθλημα έγιναν από την 3η έως την 5η αγωνιστική (ισοπαλία με Ολυμπιακό εντός, ήττα από Λεβαδειακό εκτός και ισοπαλία με Αστέρα Τρίπολης εντός) και από την 7η έως την 9η αγωνιστική (ισοπαλία με ΑΕΚ εντός, ήττα από Απόλλωνα εκτός και ήττα από Ατρόμητο εντός). Στο πρώτο σερί η Ξάνθη είχε δεχτεί μόλις 2 τέρματα, ενώ στο δεύτερο και τώρα στο τρίτο έφτασε στα πέντε γκολ παθητικό.

Πηγή: novasports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ