2017-12-11 20:43:11
Φωτογραφία για «Εύστοχος» και καυστικός ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ για την παντελή απουσία δημοτών απο τον απολογισμό πεπραγμένων του ΝΠΔΔ του δήμου Ξηρομέρου!
         Με τον δικό του καυστικό τρόπο ο Βασίλης Μουρκούσης, σχολιάζει την παντελή απουσία των δημοτών από τον απολογισμό πεπραγμένων του ΝΠΔΔ του δήμου Ξηρομέρου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, στον Αστακό και αναφέρει: "Δυστυχώς η Κοινωνία και οι κριτές της τριετίας ήταν απόντες. Φαίνεται ευδοκιμούν στα ανώνυμα σχόλια, στις αβάσιμες καταγγελίες, στις παραλίες και στις καφετέριες. Τους ευχαριστούμε για την τιμή".

Αναλυτικά: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

         Το Νομικό Πρόσωπο πραγματοποίησε Απολογισμό των πεπραγμένων της τριετίας σε Δημόσια ανοιχτή συνεδρίαση. Παρότι η πρόσκληση είχε σταλεί με  e-mail σε όλους τους φορείς και τα blogs στον Απολογισμό παρευρέθησαν ο Δήμαρχος κος Γαλούνης Ερωτόκριτος, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κος Κυριάκος Κωνσταντίνος και ο Αντιδήμαρχος κος Τσάρκος Βασίλειος......      Από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παρευρέθησαν ο κος Σαλτογιάννης Χρήστος,  η κα Καντζου Δέσποινα, ο κος Πολύζος Βασίλειος, ο κος Κολλιάς Ιωάννης, ο κος Ζαγκότας Βασίλειος και η κα Τζοβόλα Ουρανία. 


   Απο τους Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων ο κος Τζογάνης Στάμος από την Τ.Κ. Σκουρτούς  και ο κος Πολύζος Βασίλειος από την Τ.Κ. Βάρνακα. 

        Από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, η κα Ζούλα Ιωάννα πρόεδρος του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού και η κα Κοντοπάνου Ξένια εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Απανταχού Χοβολιωτών Αστακού. 

   Από πολίτες παρευρέθησαν ο κος Χολής Νικόλαος, η κα Τσίγκρου Αλεξάνδρα και η κα Πλούμη Αθανασία. Καθώς και οι εργαζόμενοι  στο Νομικό Πρόσωπο και στους Παιδικούς Σταθμούς.

           Δυστυχώς η Κοινωνία και οι κριτές της τριετίας ήταν απόντες. Φαίνεται ευδοκιμούν στα ανώνυμα σχόλια, στις αβάσιμες καταγγελίες, στις παραλίες και στις καφετέριες.

Τους ευχαριστούμε για την τιμή.

Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!!

Υγεία σε όλους και ιδιαίτερα στους κριτές μας να μη μας λείψουν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

*****************

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ:

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ