2017-12-13 21:46:50
Φωτογραφία για Γνωστή παρουσιάστρια πέταξε τα καρφάκια της για τη σχέση Αραβανή – Οικονομόπουλου [video]
Η αντιπαράθεση που είχε στο παρελθόν η Χριστιάνα Αριστοτέλους και η Ευαγγελία Αραβανή όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν στην εκπομπή του Mega “Όμορφος Κόσμος” με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε γίνει γνωστή από την ίδια την παρουσιάστρια σε παλαιότερη εκπομπή της.

Όπως είχε εκμυστηρευτεί στους συνεργάτες της, η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η παρουσιάστρια του "Your style rocks"  αναφέρθηκε σε εκείνη με όχι κολακευτικά σχόλια μετά το τέλος της συνεργασίας τους με άτομα από το δελτίο ειδήσεων του "Star" να την παίρνουν τότε τηλέφωνο για να σχολιάσει τα όσα ανέφερε η Ευαγγελία Αραβανή, με την Κύπρια παρουσιάστρια να αρνείται.

Χθες, η Χριστιάνα Αριστοτέλους πέταξε ξανά τα καρφάκια της, σχολίαζοντας με το πάνελ της εκπομπής της τη νέα σχέση Αραβανή - Οικονομόπουλου, λέγοντας πως θεωρεί ότι οι δύο τους δεν δένουν και πως όταν η Ευαγγελία Αραβανή είχε χωρίσει με τον Ηλία Βρεττό είχε στεναχωρηθεί μιας και η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου είναι γνωστό πως διατηρεί φιλική σχέση με τον Έλληνα τραγουδιστή.

Και τα σχόλια συνεχίστηκαν με το πάνελ να προσθέτει πως ίσως τελικά το γεγονός ότι οι δυο τους χώρισαν να έκανε καλό στον τραγουδιστή αφού η καριέρα του εκτόξευσε στα ύψη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ