2012-05-26 21:53:52
Φωτογραφία για Ακόμα μια καλή εμφάνιση για τη Lotus
Και στις κατατακτήριες του Σαββάτου στο Πριγκιπάτο, η Lotus ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστική και είδε για ακόμα μια φορά τους πιλότους της στην πρώτη δεκάδα.

Ο νεαρός Γάλλος Romain Grosjean μάλιστα θα βρίσκεται στη δεύτερη σειρά του grid στην 4η θέση για την εκκίνηση στον αυριανό αγώνα παρότι έκανε τον 5ο ταχύτερο χρόνο.

Από εκεί και ύστερα η 8η θέση του Kimi Raikkonen θα πρέπει να θεωρηθεί και αυτή πάρα πολύ καλή, καθώς ο Φιλανδός δεν κατάφερε λόγω προβλημάτων να κάνει ελεύθερες δοκιμές στην πρώτη περίοδο και στη δεύτερη είχε ελάχιστη συμμετοχή λόγω βροχής. Ουσιαστικά μόνο στο FP3 μπόρεσε ο Kimi να «ψαχτεί» για τις ρυθμίσεις στο μονοθέσιό του.

Romain Grosjean (5ος, εκκινεί 4ος): «Δεν είμαστε τόσο ψηλά στο grid όσο θα θέλαμε, τα πράγματα ήταν πολύ σφιχτά σήμερα. Έκανα έναν πολύ καλό γύρο στο πρώτο κομμάτι του Q3 αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερα να βελτιώσω με το δεύτερο σετ ελαστικών μου
. Ήταν κρίμα διότι η στρατηγική μας ήταν τέλεια. Η κίνηση δεν ήταν μεγάλο πρόβλημα αλλά έχασα λίγο στο δεύτερο κομμάτι της πίστας. Η 4η θέση δεν είναι αυτό ακριβώς που στοχεύαμε αλλά ο αγώνας θα είναι μεγάλος. Είναι το Μονακό και θα είναι δύσκολα. Γνωρίζουμε ότι το μονοθέσιό μας είναι καλό με υψηλό φορτίο καυσίμου και περιμένουμε να δούμε που θα βρεθούμε με την στρατηγική μας.»

Kimi Raikkonen (8ος): «Δεν ήμαστε και πολύ χαρούμενοι μετά από αυτές τις κατατακτήριες. Από τα πρώτα ελεύθερα είχαμε μείνει πίσω και συνεχώς προσπαθούσαμε να πλησιάσουμε. Το μονοθέσιο είναι καλό αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα ήταν τα ελαστικά τα οποία δεν λειτουργούσαν σωστά. Ήταν δύσκολο να τα φέρουμε στην ιδανική θερμοκρασία. Κατάφερα να σημειώσω έναν καλό γύρο αλλά έκανα λάθος στην πισίνα. Σε μια φυσιολογική πίστα μπορείς να ανακτήσεις μερικές θέσεις αλλά στο Μονακό είναι δύσκολο. Εδώ όμως μπορούν να συμβούν τα πάντα και ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα αύριο.»

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Live Ελλάδα-Σλοβενία 1-0
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Live Ελλάδα-Σλοβενία 1-0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ