2017-12-13 23:53:36
Φωτογραφία για Βαρυποινίτης έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη
Από τον έλεγχο στοιχείων που έκαναν οι αστυνομικοί στον 47χρονο Έλληνα, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πατρών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών Έφτασε ένας τυχαίος έλεγχος σε έναν δρόμο στην Κάτω Αχαΐα, για να πέσει στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας ένας βαρυποινίτης έμπορος ναρκωτικών που αναζητούνταν για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης οκτώ ετών που του είχε επιβληθεί.

Από τον έλεγχο στοιχείων που έκαναν οι αστυνομικοί στον 47χρονο Έλληνα, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πατρών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών κι έτσι του φόρεσαν χειροπέδες και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, που διέταξε τον εγκλεισμό του στις φυλακές Αγίου Στεφάνου.

*** Φυγόποινος φοροφυγάς συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Πρόκειται για έναν 67χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας έδωσε εντολή να οδηγηθεί στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης τριών ετών που του είχε επιβληθεί.


*** Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και μία 45χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσπρωτίας για υπεξαίρεση και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και επτά μηνών.

*** Πάλι στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 40χρονος Έλληνας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 30χρονος Παλαιστίνιος, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αλεξανδρούπολης για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ