2017-12-14 06:58:08
Φωτογραφία για Μικρά πράγματα για να ξέρεις ότι πραγματικά σε αγαπά
Παρόλο που  τα κορίτσια ζουν σε ένα κόσμο  γεμάτο «παίκτες», υπάρχουν πραγματικοί εραστές που γίνονται εξαιρετικοί σύντροφοι και οι οποίοι καλούνται «φύλακες αγάπης». Αυτοί οι εραστές είναι πάντα  έτοιμοι  για μακράς διαρκείας σχέσεις και δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε για να κερδίσετε τις καρδιές τους. Κάθε φορά που ένας τέτοιος άντρας είναι μαζί σου, θα κάνει κάθε δυνατή και αδύνατη προσπάθεια για να σας κάνει ευτυχισμένη. Θα βρίσκει πάντα  ένα νέο τρόπο για να σας εκπλήξει  και να σας κάνει να χαμογελάσετε. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι  μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβεις ποιός άντρας είναι αυτός. Ευτυχώς υπάρχουν  μερικοί αποτελεσματικοί τρόποι  να καταλάβεις αν ο άντρας που έχεις είναι αυτός που αξίζει να κρατήσεις.

Είναι προστατευτικός και σοφός

Ενδιαφέρεται πραγματικά  για τα χόμπυ σας, την δουλειά σας και τον τρόπο  ζωής σας. Δεν είναι ένα ελεγκτικό  «τέρας». Είναι απλά πολύ  προστατευτικός. Πάντα προσέχει πότε είστε λυπημένη ή κουρασμένη, ακόμα και όταν χαμογελάτε. Είναι απίστευτα σοφός και για αυτό οι σταγόνες της σοφίας του είναι αναγκαίες και εκτιμητέες  κάθε στιγμή.


Σε κάνει να νιώθεις όμορφη

Χαρακτηριστικό του είναι ότι παρατηρεί τα σημάδια. Δεν θα σου πει πόσο παχουλή, απαισιόδοξη ή ευέξαπτη είστε. Γνωρίζει τα σημάδια σας. Γνωρίζει τις αδυναμίες σας. Παρόλα αυτά  ποτέ δεν θα σας μιλήσει για αυτά. Θα δοκιμάσει να τα βελτιώσει μυστικά, ενώ θα σας κάνει να αισθάνεστε εκπληκτική. Εάν έχετε θέματα ανασφάλειας, θα σας βοηθήσει να τα ξεπεράσετε  και θα σας διδάξει να εκτιμάτε  και να αγαπάτε τον εαυτό σας.

Αγαπά τη φωνή σας

Εάν το αγόρι σας  σάς τηλεφωνεί μόνο για να ακούσει τη φωνή σας, αυτό είναι ένα από τα σημάδια  ότι είναι σας σκέφτεται. Επίσης ακούει το κάθε τι που λέτε χωρίς διακοπή και παρέμβαση, ακόμα και όταν λέτε ανοησίες.

Είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει

Ας πούμε ότι περνάτε μια δύσκολη στιγμή  ή έχετε εξαντληθεί και υπερφορτωθεί στην δουλειά. Ενώ ένας «παίκτης» θα σας πει ότι θα σας δει στο Σαββατοκύριακο ή όταν θα είστε ελεύθερες, ο άντρας που αξίζει θα είναι εκεί  για να  σας βοηθήσει. Μπορεί να μην μπορεί να κάνει όλα τα σχέδια για σας, αλλά η μεγάλη  υποστήριξη δεν έβλαψε ποτέ

Δεν αγνοεί  τα προβλήματά  σας

Ό,τι σε βασανίζει, τον βασανίζει. Δεν κάνει διαχωρισμό ανάμεσα στα δικά σου προβλήματα  και τα δικά του. Η ζωή του μπορεί να είναι γεμάτη με προβλήματα, αλλά τα δικά σας είναι προτεραιότητα για αυτόν. Είναι μια σπάνια  ποιότητα που έχουν τα αγόρια, έτσι εάν ο φίλος σας δεν αγνοεί τα προβλήματά σας, εκτιμήστε τον και κάντε βέβαια  το ίδιο  για εκείνον. Αντιμετωπίστε τα προβλήματά του σαν να είναι δικά σας. Είναι ευκολότερο να λύσετε  τα προβλήματα και να βρείτε τις καλύτερες λύσεις όταν είστε μαζί.

Προσπαθεί να σας εκπλήσσει καθημερινά

Σκέφτεται  ότι  αξίζετε μια μικρή έκπληξη  κάθε ημέρα. Μπορεί  να μην είναι ένα δαχτυλίδι, ένα αυτοκίνητο ή ένα καινούργιο φόρεμα. Η αγάπη δεν είναι στα υλικά αγαθά έτσι δεν είναι; Ερωτικά γράμματα , ερωτικά σημειώματα, ένα  νόστιμο γεύμα, ένα  ρομαντικό δείπνο,  ένα αυθόρμητο πικ νικ στο κοντινότερο πάρκο ή ένα ενδιαφέρον ταξίδι και πολλά περισσότερα μικρά δώρα  που μπορεί να σου προσφέρει.

Είναι πλήρως αφοσιωμένος

Πολλά ζευγάρια χωρίζουν γιατί αποτυγχάνουν να εργασθούν για την επίλυση  των περίπλοκων θεμάτων της καθημερινότητας. Γιατί αποτυγχάνουν; Εξαιτίας της αδύναμης αφοσίωσης. Όταν και οι δυο σας είστε απολύτως  αφοσιωμένοι,  τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει από το να ευχαριστιέται ο ένας τον άλλο. Εάν ο άντρας σας σχεδιάζει  ένα φωτεινό μέλλον μαζί σας  και εσείς  δεν μπορείτε να φανταστείτε  τη ζωή σας χωρίς αυτόν, εσείς οι δυο είστε αφοσιωμένοι στη σχέση σας .

Το να βγαίνετε ραντεβού με ένα «φύλακα αγάπης» ή να παντρευτείτε έναν, είναι ένα όνειρο που βγαίνει αληθινό για κάθε γυναίκα. Μερικά κορίτσια θεωρούν ότι οι φύλακες είναι βαρετοί  και μετά καταλήγουν  να βγαίνουν ραντεβού με γυναικάδες και παίκτες. Ποτέ μην πιστεύετε  σε όμορφα λόγια, στα οποία δεν ακολουθούν πράξεις. Εάν βγαίνετε ραντεβού με ένα φύλακα, εκτιμήστε τον και να είστε ευγνώμονες για την αδελφή  ψυχή σας.

Τώρα που είδατε με ποια σημάδια να τους αναγνωρίζετε, τελικά είχατε ποτέ σχέση με έναν φύλακα;
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ