2017-12-14 11:04:05
Φωτογραφία για Μεταγραφικά σενάρια για Κάτσε στην Κύπρο
Το γεγονός πως ο Εργκούς Κάτσε δεν βρίσκεται στα πλάνα και του Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως δεν ήταν και στους δυο προκατόχους του Βλάνταν Ιβιτς και Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς, υποχρεώνει τον Αλβανό μέσο στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, που θα του δώσει την ευκαιρία συμμετοχής και επαναδραστηριοποίησης, προκειμένου να διατηρήσει και τη θέση στην εθνική ομάδα της πατρίδας του. Ετσι ακούγονται ήδη σενάρια, που φέρνουν τον 24χρονο μέσο στο στόχαστρο κυπριακών ομάδων, που θα τον ήθελαν από τον προσεχή μήνα, αν τα ανταλλάγματα είναι ικανοποιητικά για τον ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ μπαίνει από αύριο στην τελική ευθεία για τον αγώνα του Σαββάτου στα Περιβόλια Χανίων με τον Πλατανιά. Ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι της ανασταλτικής λειτουργίας αλλά και της ανάπτυξης, ενώ κάποιες από τις ασκήσεις αφορούσαν την κυκλοφορία της μπάλας. Σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψαν οι Λέο Μάτος και Αλέξανδρος Πασχαλάκης που συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση με όλη την ομάδα
. Ο Ρόμπερτ Μακ, που είναι έτσι κι αλλιώς στους υποχρεωτικά απόντες του αγώνα, έμεινε στο γυμναστήριο λόγω της ισχιαλγίας που τον ταλαιπωρεί, ενώ ατομικό έκαναν οι Αχιλλέας Πούγγουρας και Εργκούς Κάτσε, που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τα προβλήματά τους. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία, καθώς βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης μετά την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας στην οποία υποβλήθηκε. Αύριο (14/12) η ομάδα του «Δικεφάλου» θα προπονηθεί στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ στη Νέα Μεσημβρία.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ