2017-12-14 13:48:13
Φωτογραφία για Το παράπονο ενός υποψήφιου ΟΒΑ
Επιστολή στο kranosgr απέστειλε υποψήφιος Οπλίτης Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ), ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στα 105 άτομα που κρίθηκαν υπεράριθμα και έμειναν εκτός διαγωνισμού .

Διαβάστε την επιστολή  που ακολουθεί:

Γεια σας,

Σε μια περίοδο δύσκολη για τον Ελληνικό Στρατό και με ανάγκες χαμηλόβαθμου προσωπικού η προκήρυξη των Ο.Β.Α. είναι μέση λύση για την προσωρινή αντιμετώπιση του προβλήματος. Ωστόσο πληθώρα ατόμων απορρίφθηκαν και 105 άτομα κρίθηκαν υπεράριθμα. Μέσα στα οποία ανήκω λόγω προτεραιότητας κατάταξης την οποία και κρίνω δίκαιη.

Χωρίς να θέλω να θίξω τον θεσμό και με κάθε σεβασμό απέναντι σας, ρωτάω πως μπορεί να επανδρωθεί ο Ελληνικός Στρατός όταν κρίνεται επιτακτική και άμεση η ανάγκη πρόσληψης προσωπικού σε μία περίοδο κρίσιμων εξελίξεων ενώ πληθώρα ατόμων μένει έξω;

Επιπροσθέτως παρουσιάστηκα σε Κέντρο ειδικών Δυνάμεων και απολύθηκα στο Σώμα των Τεθωρακισμένων σε μια ειδικότητα που δεν εκπαιδεύτηκα ποτέ. Στην οποία θα ήμουν υπεύθυνος μετά την μετάταξη μου.


Αυτό το οποίο θέλω να πω είναι πως δεν δίνεται η ευκαιρία μετάταξης ειδικότερα στις Δυνάμεις Καταδρομών. Ενώ σε άλλες προκηρύξεις η θέση που αναλάμβανε το άτομο δεν είχε καμία σχέση με τη θέση της θητείας του τις περισσότερες φορές. Επίσης έτσι απορρίπτεται η δυνατότητα εισόδου στο γυναικείο φύλλο.Είναι μερικές σκέψεις μου χωρίς να περιμένω κάποιο θετικό αποτέλεσμα καθώς αυτά είναι τα ρητά κριτήρια πρόσληψης και σύγκρισης μεταξύ των Ο.Β.Α. 

Περισσότερο ένα παράπονο δικό μου και ατόμων σε ίδια περίπτωση με εμένα καθώς δεν είχα την ευκαιρία να καταφέρω να συμπεριληφθώ στον Ελληνικό Στρατό.

Ευχαριστώ για την δυνατότητα που παρέχετε ώστε να εκφράσω τον λόγο μου.

Με τιμή Σωτηρόπουλος Κωνσταντίνος
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ