2017-12-15 08:08:33
Φωτογραφία για Κύπρος: Έδειραν συμμαθήτρια τους γιατί… φρέναρε απότομα το λεωφορείο
Μια 13χρονη μαθήτρια  η οποία φοιτά σε Γυμνάσιο της Πάφου, εδέχθη χθες το μεσημέρι επίθεση από τρεις μαθήτριες του ιδίου σχολείου, οι οποίες της προκάλεσαν εκδορές στο λαιμό. Αιτία του καυγά, όσο παράξενο και αν ακούγεται, ήταν ένα… απότομο φρενάρισμα του λεωφορείου που τις μετέφερε την προηγούμενη ημέρα.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός του λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις μαθήτριες κατά την αναχώρηση τους από το σχολείο τους, το μεσημέρι της Τετάρτης, φρέναρε απότομα σε κάποιο σημείο της διαδρομής, με αποτέλεσμα η 13χρονη να πέσει πάνω στις άλλες τρεις μαθήτριες που βρίσκονταν μπροστά της. Και ενώ το συμβάν εκείνο δεν είχε καμία συνέχεια, σήμερα οι τρεις μαθήτριες επιτέθηκαν στην 13χρονη με αφορμή το περιστατικό της προηγούμενης ημέρας.

Οι τρεις φερόμενες ως επιτιθέμενες μαθήτριες είναι αραβικής καταγωγής και ηλικιακά, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, μπορούν να θεωρηθούν ποινικά υπεύθυνες. Οι γονείς της 13χρονης που κατήγγειλαν την υπόθεση στην Αστυνομία ωστόσο, δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να φτάσει η υπόθεση στη δικαιοσύνη λόγω και του νεαρού της ηλικίας των εμπλεκομένων, για αυτό και η Αστυνομία θα αποταθεί στη Γενική Εισαγγελία για γνωμάτευση ως προς τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ