2017-12-15 14:52:17
Φωτογραφία για Επιλογή και αγορά βαπτιστικών ρούχων
Οι επιλογές βαπτιστικών ρούχων που υπάρχουν είναι πολυάριθμες και στόχος σας είναι να κάνετε την καλύτερη δυνατή. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει να συνυπολογίσετε κάποια στάνταρ κριτήρια:

Χωρίς αμφιβολία, τα βαπτιστικά ρουχαλάκια θα πρέπει να είναι από καλής ποιότητας ύφασμα και άνετα.

Προτιμήστε βαμβακερά και λινά υφάσματα και, αν η βάπτιση είναι καλοκαίρι, καλό είναι να αποφύγετε την αγορά σατέν και συνθετικών.

Το προσωπικό γούστο γονέων και νονών σίγουρα παίζει ρόλο στην επιλογή ρούχων. Μπορεί δηλαδή να πληρούνται τα βασικά κριτήρια ποιότητας, όμως να μην τους αρέσει η σκέψη όταν τα κάνουν εικόνα να τα φοράει το μωρό.

Ένα ακόμα δίλημμα που πρέπει να απαντήσετε είναι αν τα ρούχα θα είναι μόνο για την ημέρα του Μυστηρίου ή θα κάνετε τέτοια επιλογή που θα του δίνεται η δυνατότητα να τα φορέσει εκ νέου στο μέλλον.

Η χρωματική επιλογή βαπτιστικών ρούχων είναι ένας ακόμα...γρίφος. Συνήθως οι νονοί πάνε στις ασφαλείς λύσεις του ροζ για το κοριτσάκι και του γαλάζιου για το αγοράκι, όμως υπάρχουν και πιο εξεζητημένες επιλογές που ενδέχεται να σας κινήσουν το ενδιαφέρον. Πριν κάνετε μια τέτοια αγορά, ενημερώστε τους γονείς.

Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν για την αγορά των βαπτιστικών ρούχων, ακόμα και για την παραμικρή λεπτομέρεια, να υπάρχει συνεννόηση μεταξύ νονού και γονέων για να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που να αφήνει τους πάντες ικανοποιημένους.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ