2017-12-16 07:46:45
Φωτογραφία για Ιδού ο ωμός εμπαιγμός αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών - Τί κάνει η πολιτική ηγεσία της Κατεχάκη;
Το armyvoice.gr δημοσιοποίησε χθες τη μισθοδοσία στρατιωτικού και έγραψε τα ακόλουθα εξής:

Μια έκπληξη έκρυβε η μισθοδοσία του Δεκεμβρίου για αρκετά στελέχη στις Ένοπλες Δυνάμεις! Διαπίστωσαν μια αύξηση στον μισθό τους, η οποία προήλθε από μισθολογική προαγωγή! Η έκπληξη έγινε ακόμα πιο μεγάλη, καθώς όλοι θυμούνται πως πέρυσι η Βουλή ψήφισε το πάγωμα των μισθολογικών προαγωγών, με τον νόμο 4389/2016. Στο άρθρο 236, ο νόμος αυτός αναφέρει:

Αναστέλλεται από 1.1.2017 μέχρι 31.12.2018 κάθε μισθολογική ωρίμανση και μισθολογική προαγωγή των λειτουργών και υπαλλήλων που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια και αναφέρονται στις διατάξεις των περιπτώσεων 13 έως 36 της Υποπαραγράφου Γ1 της Παραγράφου Γ΄ του άρθρου πρώτου του ν. 4093/2012 (Α΄ 222). Η ως άνω διάταξη δεν εφαρμόζεται σε περίπτωση που επιτευχθεί από τα εμπλεκόμενα υπουργεία ισοδύναμη δημοσιονομική εξοικονόμηση. "


Το bloko.gr αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του δεικτικού σχολιασμού από τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ για την ιδιαίτερη μεταχείριση που επιδαψίλευσε ο Καμμένος στους στρατιωτικούς, γίνεται αποδέκτης οργισμένων σχολίων από αστυνομικούς, πυροσβέστες και λιμενικούς. Κι αφήνουμε απέξω τα ερωτήματα για το αν υπάρχουν διαφορετικές για το άμυνας μνημονιακές δεσμεύσεις, είτε ακόμη για το ποιος κινδυνεύει περισσότερο μεταξύ των υπηρετούντων στις Ε.Δ. και στα Σ.Α. Για εμάς το κύριο, βασικό και ουδιώδες ερώτημα είναι ένα και μοναδικό. Τι κάνει η πολιτική ηγεσία της Κατεχάκη για τα αποσυνάγωγα αποπαίδια της; Έξω από το 401, έξω από τα ΜΜΜ, έξω και από τη νόμιμη και δικαστικά κατοχυρωμένη οικονομική αποζημίωση τους;  

Συγκριτικά, παρατίθεται και ο μισθός του Νοεμβρίου για να διαπιστωθεί η αύξηση. 
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ