2017-12-16 08:43:02
Φωτογραφία για ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 11ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Με το χαιρετισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, θα ξεκινήσουν οι εργασίες του 11ου συνεδρίου Αρχών και Θέσεων της Ν.Δ. που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωση αναμένεται να κάνει και ο Κώστας Καραμανλής προσερχόμενος στον χώρο του Συνεδρίου. Θα είναι η πρώτη παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού μετά από 8 χρόνια και θα έχει ιδιαίτερη σημειολογία. Από την πλευρά του ο Αντώνης Σαμαράς θα κάνει ομιλία το μεσημέρι της Κυριακής ακριβώς πριν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα κάνει και το κλείσιμο του Συνεδρίου.

Εκτός από τις ομιλίες βουλευτών και στελεχών του κόμματος, θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι κομμάτων καθώς και ο επίτροπος της Ε.Ε για τη μετανάστευση Δημήτρης Αβραμόπουλος αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη που θα μιλήσει το απόγευμα του Σαββάτου. 

Όσον αφορά τον Ευάγγελο Μειμαράκη θα δώσει κανονικά το παρών αλλά δεν πρόκειται να λάβει τον λόγο. 

Κεντρικός στόχος του συνεδρίου είναι αναδείξει τους βασικούς άξονες του προγράμματος της ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως είναι έτοιμη να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας. Άλλωστε το κεντρικό σύνθημα του Συνεδρίου εκεί παραπέμπει. " Έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα ".

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ