2012-05-27 00:19:14
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΑ (;) ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΓΙΑΝΝΩΤΑΣ...
Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ν' αποκτηθεί φέτος το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Γιαννιώτας του Άρη, με το κόστος μεταγραφής του 19χρονου μεσοεπιθετικού να μην ξεπερνάει τις 150.000 ευρώ.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας πραγματοποίησε ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος στο πρωτάθλημα της Super League, με την φανέλα του Άρη ξεχωρίζοντας κυρίως για την ταχύτητά του, με αποτέλεσμα να τραβήξει την προσοχή του Ολυμπιακού.

Οι διοικούντες τον ερυθρόλευκο σύλλογο επιθυμούν να... μπολιάσουν το ρόστερ τους με... φρέσκο ελληνικό αίμα και ο Γιαννιώτας δείχνει ν' αποτελεί εξαιρετική περίπτωση ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, με προοπτική εξέλιξης και αγωνιστικής βελτίωσης τα επόμενα χρόνια.

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας προσανατολίζονται στην απόκτηση του μεσοεπιθετικού του Άρη, καθώς δεν θ' απαιτηθούν περισσότερα από 150.000 για το buy out του συμβολαίου του, χρήματα, τα οποία βρίσκονται στο βεληνεκές της διοίκησης των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ο Γιαννιώτας, βέβαια, το πιθανότερο είναι - εφόσον αποκτηθεί - να δοθεί δανεικός προκειμένου ν' αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες και να... πιάσει Λιμάνι όταν θα είναι ακόμα πιο έμπειρος!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Ο καθείς και τα όπλα του»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Ο καθείς και τα όπλα του»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ