2017-12-17 10:05:59
Φωτογραφία για Αλλάζει χρήση το Κέντρο Εκπαίδευσης Αυλώνα - Ποιοι πάνε εκεί
Αλλάζει χρήση το Κέντρο Εκπαίδευσης Αυλώνα Αττικής, μετά την κατάταξη που θα γίνει με τον ΕΣΣΟ του Ιανουαρίου

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρέθηκε το τελευταίο 48ωρο το Κέντρο Εκπαίδευσης στον Αυλώνα Αττικής.

Από τη μια η υποτιθέμενη μεταφορά της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το Βόλο στον Αυλώνα και από την άλλη το κλείσιμο των Κέντρων Εκπαίδευσης, το οποίο πράγματι υπάρχει στον σχεδιασμό των Ενόπλων δυνάμεων, μας έκαναν να αναζητήσουμε τι πρόκειται να γίνει με το Κέντρο Εκπαίδευσης στον Αυλώνα.

Κατ' αρχήν, το ΚΕΤΘ θα λειτουργήσει κανονικά τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, καθώς θα υποδεχθεί στρατεύσιμους, όπως θα συμβεί και με τα άλλα (παραδοσιακά) Κέντρα Εκπαίδευσης.

Όπως έχουμε γράψει στο Armyvoice.gr το σχέδιο για το λουκέτο στα Κέντρα Εκπαίδευσης με παράλληλη κατάταξη στρατιωτών απ' ευθείας σε Μονάδες κυρίως της παραμεθορίου υφίσταται, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει ημερομηνία εφαρμογής.


Σύμφωνα με την προκήρυξη κατάταξης της πρώτης ΕΣΣΟ που θα παρουσιαστεί το 2018, θα λειτουργήσουν τα ακόλουθα Κέντρα:

Μεσολόγγι 2/39 ΣΕ Τρίπολη 11 ΣΠ Άρτα ΚΕΝ Άρτας Ρέθυµνο 547 Α/Μ ΤΠ Τρίπολη 124 ΠΒΕ Καλαµάτα 9 ΣΠΓρεβενά 586 Μ/Π ΤΠΛαµία ΚΕΥΠΝαύπλιο ΚΕΜΧΜεγάλο Πεύκο Αττικής ΚΕΕ∆Θήβα Βοιωτίας ΚΕΠΒΑυλώνας Αττικής ΚΕTΘΣπάρτη ΚΕΕΜ

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr μετά από αυτή τη σειρά, το ΚΕΤΘ θα αλλάξει χρήση και θα φιλοξενεί όσους στρατεύσιμους πρόκειται να παρουσιαστούν στην ΕΛΔΥΚ.

ΠΗΓΗ: http://www.armyvoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ