2017-12-17 11:56:24
Φωτογραφία για ΣΠΑΤΑ, Μεγάλος ΑΠΩΝ!! από τα Εγκαίνια Ξενώνα Φροντίδας της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ (Foto-video)
Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 εγκαινιάστηκε στα Σπάτα ο πρώτος στην Ελλάδα Ξενώνας Ανακουφιστικής Φροντίδας (Hospice) «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» υπό τη μέριμνα της Μητροπόλεως Μεσογαίας

και Λαυρεωτικής, που προσφέρει υπηρεσίες εντελώς δωρεάν σε πάσχοντες συνανθρώπους μας της Νοτιοανατολικής Αττικής στη βάση της κατ’ οίκον και της ημερήσιας φροντίδας, με τη συνδρομή πολλών εκπαιδευμένων εθελοντών αλλά και χορηγών.

Είναι χαρά και μεγάλη μας τιμή που στο Δήμο μας υπάρχει και λειτουργεί ένας πρότυπος Ξενώνας τόσο υπερσύγχρονα εξοπλισμένος που προσφέρει μεγάλη ανακούφιση και φροντίδα σε ασθενείς που πάσχουν από απειλήτικες νόσους αλλά και στους συγγενείς τους.

Μεγαλύτερη όμως είναι η χαρά που σε όλο αυτό το σπουδαίο εγχείρημα, εμπνευστής και άξιος καθοδηγητής όλων όσοι συνέβαλαν στην πραγμάτωση της ιδέας είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.


Είμαστε τυχεροί και ευγνώμονες που βιώνουμε μέσα από τα λόγια και τα έργα του Σεβασμιωτάτου την προστασία της αξιοπρέπειας και της αξίας του ανθρώπου και τον σεβασμό στη ζωή.

Φωτογραφικό υλικό από: www.pemptousia.gr/

Μια παρατήρηση που με εντυπωσίασε!

Ένα τέτοιο σημαντικό έργο εγκαινιάστηκε στην Πόλη μας αλλά αλλά από ότι φαίνεται από το βίντεο και Φωτογραφίες ο Δήμαρχος Σπάτων, Αρτέμιδος, Δ.Μάρκου, έλαμψε δια της απουσίας του!!

Είναι δυνατόν να εγκαινιάζεται ένα τόσο σημαντικό, κοινωνικό έργο για ολόκληρα τα Μεσόγεια, και ο Δήμαρχος του Δήμου μας να μην παραστεί, να μην πει 2 λόγια, να μας αντιπροσωπεύσει επάξια;

Απλές ερωτήσεις κάνω Αν κάνω λάθος ας με διαψεύσει και τότε είναι μεγάλο ατόπημα που δεν του έδωσαν το λόγο!

"Σίσυφος"
anatakti
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ολίγα περί αλληλεγγύης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ολίγα περί αλληλεγγύης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ