2017-12-19 00:39:27
Φωτογραφία για Λεβαδειακός – Πανιώνιος 2-1
Ο Λεβαδειακός επικράτησε 2-1 του Πανιώνιου στη Βοιωτία στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προηγήθηκε στο 58’ με τον Μασούρο, όμως ο Λεβαδειακός απάντησε δύο φορές με τους Λεονάρντο (60’) και Γιακουμάκη (77’).

Στο πρώτο μέρος ο Λεβαδειακός ήταν η ομάδα που επιτέθηκε και έχασε ευκαιρίες για γκολ, με τον Πανιώνιο να έχει καλές στιγμές στο μέσο του ημιχρόνου. Στο 18΄ ο Γιουσούφ σέντραρε από δεξιά, ο Γιακουμάκης πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κκότνικ απέκρουσε ενστικτωδώς. Ο Γιουσούφ και πάλι, στο 35’, επιχείρησε το γύρισμα, αλλά δεν βρήκε κάποιο συμπαίκτη του, ενώ στο 42’ προσπάθησε να σκοράρει με σουτ.

Οοι φιλοξενούμενοι είχαν να αντιπαραθέσουν το σουτ του Μασούρα στο 22΄ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Επασί και την κεφαλιά του Γκιοατά, στο 23ο λεπτό.

Οι Βοιωτοί μπήκαν δυναμικά και στο δεύτερο μέρος και έχασαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες, με τον Κότνικ να λέει «όχι» στον Γιακουμάκη στο 46΄ και το 49΄ και το φάουλ του Σουμπίνιο να καταλήγει στο δοκάρι των φιλοξενούμενων στο 50΄.


Ο Πανιώνιος τελικά άνοιξε το σκορ με τον Μασούρα στο 58’. Ο σκόρερ απέφυγε τον Τσαμπούρη και νίκησε τον Επασί, όμως δύο λεπτά αργότερα, σε εκτέλεση κόρνερ του Σουμπίνιο ο Γιακουμάκης έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Λεονάρντο ισοφάρισε.

Η ανατροπή για τον Λεβαδειακό ολοκληρώθηκε στο 77ο λεπτό, όταν οι παίκτες του Ανιγκό βγήκαν στην κόντρα από απόκρουση του Επασί, ο Σουμπίνιο πέρασε στον Γιακουμάκη κι εκείνος, κερδίζοντας την κόντρα, νίκησε τον Κότνικ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Γκολ: 58' Μασούρας (Πανιώνιος) - 60' Λεονάρντο (Λεβαδειακός), 77' Γιακουμάκης (Λεβαδειακός)

Κίτρινες κάρτες: Σουμπίνιο, Λεονάρντο - Σαββίδης

Κόκκινες κάρτες: -

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Αμαράλ, Λεονάρντο, Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Νιασέ (62' Μητρόπουλος), Νουάνκο, Γιουσούφ, Σουμπίνιο (83' Μεντί), Μπελγκαζουανί (90' Ιωαννίδης), Γιακουμάκης.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Χταζισαφί, Γκιοατά, Μπανανά, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης (81' Βουκελάτος), Λάμπρου, Σαββίδης (73' Ταπόκο), Μασούρας, Γεσίλ (54' Ντουρμισάι).

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ