2017-12-19 08:28:42
Φωτογραφία για Φοβάμαι πως θα είμαι το επόμενο θύμα κύριε Αρχηγέ... του Ανθυπαστυνόμου Κων/νου Χ....
Το κείμενο του ανθυπαστυνόμου στάλθηκε στο bloko.gr χθες το βράδυ. Για ευνόητους λόγους αποκρύψαμε την αστυνομική διεύθυνση αναφοράς και το επώνυμο του συντακτη.

Ακόμα τέσσερα θύματα . Για άλλη μια φορά η κοινωνία συγκλονίζεται, συμπάσχει, λυπάται. Για πόσο όμως;;; Προφανώς μέχρι τα κανάλια να εξαντλήσουν το θέμα. Όταν  εμπεδώσουμε πως η είδηση πλέον δεν είναι είδηση .Κι όταν προκύψει ένας άλλος Αρχιφύλακας τότε πάλι απο την αρχή. Ωμό μα αληθινό. Αλλοίμονο στους πραγματικά πάσχοντες. 

Κάθε νομός έχει και μια ανάλογη ιστορία. Η .... όμως πρωτοπορεί. Μας διδάσκει πως όλοι εξετάζονται και μάλιστα αυστηρά , αρκεί να είσαι κατώτερος. Διότι αν τυχόν ο ελεγχόμενος είναι Αξιωματικός τότε το πράγμα αλλάζει. Εδώ και οχτώ μήνες Αστυνόμος της ΔΑ ..... έχει παραπεμφθεί μα δεν εξετάζεται. Γιατι; Ή απάντηση απλή: ο αναφέρων  το πρόβλημα είναι κατώτερος. Και είναι προτιμότερο το ρίσκο από καθε αποψη παρά να αποδειχθεί πως τα αναφερόμενα ενδεχομένως να ευσταθούν
. Κι όχι μόνο . Αυτη τη στιγμη η Γενικη Διευθυνση ..... και η ΔΑ ....... χρησιμοποιει αυτόν προκειμενου να εξοντώσει την πηγή του κακού ήτοι τον κατώτερο ήτοι τον υπογράφοντα του άρθρου. Επανειλημμένως ζήτησα βόηθεια άνωθεν μα φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Όαση ελπίδας η ανταπόκριση του κ. Υπαρχηγού που εύχομαι να μην αργήσει καθώς και η κατεπείγουσα έρευνα του Εσωτερικών Υποθέσεων  . Το παράδοξο είναι πως ο ίδιος ο Αστυνόμος  ζήτησε την εξέταση του αλλά τον αγνοούν , προφανώς για ευνόητους λόγους. 

Θέτω λοιπόν το ερώτημα: τι γίνεται λοιπόν αν το ρίσκο αποδειχθεί μοιραίο; Ή διαφορά με οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι πως εδώ γνωρίζουμε τους θύτες και μάλιστα είναι πολλοί , με ονοματεπώνυμο σε κάθε κλίμακα.  Εγώ προσωπικά θα είμαι παρόν να τους υποδείξω έναν προς έναν.  Αρκεί να στέκομαι όρθιος...!!!

 

 

 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ