2017-12-19 11:28:20
Φωτογραφία για ''Τιμωρούμαστε γιατί έτυχε να αρρωστήσουμε εντός του Δεκεμβρίου''
Του Ηλία Προύφα

''Τιμωρούμαστε γιατί έτυχε να αρρωστήσουμε εντός του Δεκεμβρίου''. Με τα λόγια αυτά περιγράφει και στο kranosgr γυναίκα στέλεχος των ΕΔ, την αδικία που υφίστανται όπως αναφέρει, όσων δεν θα λάβουν το Χριστουγεννιάτικο ''δώρο'' (ΗΕΕ), λόγω αναρρωτικής άδειας.

Διαβάστε αναλυτικά

Καλημέρα.Επικοινωνώ μαζί σας για να αναφέρω μία μεγάλη αδικία την οποία υφίστανται στελέχη που τελούν σε αναρρωτική άδεια. ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΚΡΑ αλλά σε κανονική αναρρωτική εντός του μηνός Δεκεμβρίου.

Ενώ το σήμα που ήρθε σε όλες τις μονάδες αναφέρει ότι εξαιρούνται μόνο όσοι βρίσκονται σε μακρά αναρρωτική άδεια κάτι τέτοιο δεν γίνεται στην πράξη καθώς εξαιρούνται και όσοι βρισκόμαστε σε κανονική αναρρωτική,ήτοι μικρότεροι των 90 ημερών,με την αιτιολογία ότι δεν μπορούν να εκδοθούν φύλλα πορείας για στελέχη που λείπουν σε αναρρωτική από τη μονάδα την 11 Δεκεμβρίου που το σήμα αναφέρει ως ημερομηνία μεταβολών.

Προς τι λοιπόν η διευκρίνηση ότι εξαιρούνται μόνο όσοι τελούν σε μακρά αναρρωτική ενώ τελικά εξαιρείται ένας πολύ μεγάλος αριθμός συναδέλφων που τελούν σε απλή αναρρωτική άδεια;

Τιμωρούμαστε που είχαμε την ατυχία να αρρωστήσουμε ενώ ήμασταν 11 συναπτούς μήνες στην εργασία μας και έτυχε να ασθενήσουμε εντός του Δεκεμβρίου?

Παρακαλώ για την ανάδειξη του θέματος από την σελίδα σας.

Ευχαριστώ
ΧΛ
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ