2017-12-19 18:01:01
Φωτογραφία για Ο Κάναντι έχει κερδίσει τους πάντες στο Περιστέρι
Ο Ατρόμητος θέλει να κρατήσει στο Περιστέρι τον Νταμίρ Κάναντι και τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τις πληροφορίες των atromitistas να αναφέρουν ότι στις αρχές του νέου έτους θα προγραμματιστεί ένα ραντεβού, το οποίο θα αφορά αποκλειστικά τη σύμπλευση. Φυσικά, όλο αυτό το διάστημα υπάρχουν συζητήσεις των δύο πλευρών, οι οποίες αφορούν το κοινό μέλλον και έναν πιο μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Αυτό φανερώνει και τις προθέσεις των διοικούντων και του «μαέστρου», που έχει δημιουργήσει τον πιο ανταγωνιστικό Ατρόμητο των τελευταίων ετών.

Ο Αυστριακός προπονητής έχει κερδίσει τους πάντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και τον κόσμο του συλλόγου και όχι μόνο λόγω της εκπληκτικής πορείας του «αστεριού». Ο Κάναντι γοήτευσε τους ιθύνοντες από την πρώτη στιγμή και για αυτό τον στήριξαν στις αρχές της περιόδου. Η επιλογή των Σπανού-Αγγελόπουλου να καταλήξουν στον εν λόγω προπονητή μέσα από τα δεκάδες ονόματα που είχαν προταθεί, μετά την αποχώρηση του Ρικάρντο Σα Πίντο τους έχει δικαιώσει πανηγυρικά
. Σαφώς και πραγματοποιήθηκαν ποιοτικές μεταγραφές, αλλά ο Κάναντι πιστώνεται το ότι με αυτές τις μονάδες έφτιαξε πολύ γρήγορα μία πρωταθληματική ομάδα. Βεβαίως και ο Αυστριακός είναι ικανοποιημένος από τις εργασιακές συνθήκες που απολαμβάνει καθημερινά, από τη άψογη συνεργασία του με τη διοίκηση και φυσικά από τις φιλοδοξίες του Ατρόμητου. Υπάρχει θετικό κλίμα από αμφότερες τις πλευρές και η ουσιαστική κουβέντα, που θα αφορά την ανανέωση (οικονομικό, φιλοσοφία, στόχοι, διάρκεια), θα πραγματοποιηθεί όπως προαναφέραμε μετά τις γιορτές.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ