2012-05-27 09:26:32
Φωτογραφία για Εαν πείσουν, τότε...
Κύριε Διευθυντά,

είναι αλήθεια οτι εαν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταφέρει να μας πείσει οτι δεν θα μας ρίξει στα βράχια είτε με προσκόπους της πολιτικής, είτε με καραγκιόζηδες, είτε με ανεδαφικό πρόγραμμα, είτε με την καθε συνιστώσα να τραβάει το...δρόμο της και το σκοπό της, τότε η μάχη ήδη έχει κριθει.

Εαν καταφέρει ο Τσίπρας να μας πει ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός - αφού ούτως ή άλλως κυβέρνηση συνεργασίας θα έχουμε σε κάθε περίπτωση - με ποιό πρόγραμμα και ποιά στελέχη και το κυριώτερο ΠΕΙΣΕΙ γι αυτό, τότε η ΝΔ την εχει βάψει Με άλλα λόγια η σταθερότητα, η κυβερνητκότητα, η εμπιστοσύνη σε πρόγραμμα και πρόσωπα θα παίξουν τον δικό τους σημαντικό ρόλο και τελικά θα γείρουν την πλάστιγγα προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση. Το ιδιο βέβαια πρέπει να κάνει και η ΝΔ.

Η χώρα στις 18 Ιουνίου πρέπει να κυβερνηθεί. Οπως και το ΠΑΣΟΚ εαν δεν απαντήσει απολύτως πειστικά "γιατί να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ"; θα έχει μεγαλύτερο πρόβλημα απο ό,τι στις 6 Μαϊου. Και κάποιος ας πει στον Βενίζέλο οτι δνε υπάρχουν "ανώνυμοι πολίτες και επώνυμοι πολίτες". Τουλάχιστον ας μην προσβάλλει όσους πάνε να τον ακούσουν.
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ