2012-05-27 09:27:03
Φωτογραφία για «Βόμβα» παραίτησης Κωνσταντινίδη!
Ντόμινο εξελίξεων προκαλεί η φυγή του Λάζλο Μπόλονι, καθώς ο αντιπρόεδρος και τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης φέρεται να έχει υποβάλει τη παραίτησή του από το πόστο του!

Τον δρόμο του Λάζλο Μπόλονι ακολουθεί ο Παντελής Κωνσταντινίδης! Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τεχνικός διευθυντής του συλλόγου φέρεται να έχει υποβάλλει την παραίτηση του στον πρόεδρο του «δικεφάλου», Ζήση Βρύζα. Αυτή η είδηση δημιούργησε αναστάτωση, σύμφωνα με το gazzetta.gr

Η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ είναι: «δεν έθεσε θέμα παραίτησης ο κ. Κωνσταντινίδης στονπρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα». Ο Παντελής Κωνσταντινίδης για την ώρα «αγνοείται» καθώς αποφεύγει να απαντήσει αν όντως έχει υποβάλει την παραίτησή του στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Παντελής Κωνσταντινίδης φαίνεται πως δεν σκέφθηκε το ενδεχόμενο να «παραιτηθεί» σήμερα , χθες, προχθές
. Το ‘δούλευε’ στο μυαλό του εδώ και μήνες για την ακρίβεια μετά την παραίτηση του Θόδωρου Ζαγοράκη από την προεδρία του σωματείου. Αυτό που τον κράτησε, όπως λέγεται, ήταν η παρουσία του Λάζλο Μπόλονι , με τον Ρουμάνο να στηρίζει τον πρώην τεχνικό του Δικεφάλου και να προχωράνε μαζί αρμονικά. Από την στιγμή που η υπόθεση Μπόλονι εξελίχθηκε αρνητικά και του γεγονότος ότι του χρεώθηκαν επαφές με τον Γιώργο Δώνη κάτι που κατηγορηματικά αρνείται, καθώς δεν είχε εξουσιοδότηση για κάτι τέτοιο από το δ.σ. σκέφθηκε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να υποβάλει την παραίτησή του και να φύγει .

Ο Κωνσταντινίδης είχε ενημερώσει τον Ζήση Βρύζα για τις προθέσεις και παρότι ο τελευταίος του έδωσε θέση μέσα στην διοίκηση, αντιπρόεδρος, δείχνοντας μ’ αυτό τον τρόπο ότι τον στηρίζει, ο «σβούρας» φαίνεται πως δεν κολακεύτηκε. Ο απερχόμενος τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου είναι αλήθεια πως δεχόταν μεγάλη πίεση από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, κυρίως πρώην, για τα οφειλόμενα. Αυτό ήταν αρκετά ψυχοφθόρο για τον Κωνσταντινίδη που δεν μπορούσε να δώσει λύσεις σ’ αυτό το πρόβλημα.

Η τελευταία ενημέρωση που υπάχει είναι πως Βρύζας και Κωνσταντινίδης θα συναντηθούν το πρωϊ της Δευτέρας(28/5) στα γραφεία της ΠΑΕ και θα κουβεντιάσουν το συγκεκριμένο θέμα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εαν πείσουν, τότε...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εαν πείσουν, τότε...
«Η Τουλούζ αποφασίζει»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Η Τουλούζ αποφασίζει»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ