2012-05-27 09:30:06
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΒΚΟΒΙΤΣ...
Δεν αλλάζει τις συνήθειές του εν όψει του τρίτου τελικού με τον ΠΑΟ, στο ΣΕΦ, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Όπως συνέβη και στους προηγούμενους δύο τελικούς, έτσι στο σημερινό (27/05, 19.00) παιχνίδι η αποστολή των ερυθρόλευκων θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού μετά το πρωινό χαλάρωμα που έχει προγραμματιστεί στο φαληρικό στάδιο. Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να κρατήσει τους παίκτες του απόλυτα συγκεντρωμένους εν όψει του κρίσιμου παιχνιδιού κόντρα στον "αιώνιο" και αυτός είναι ο λόγος που τον οδήγησε στη συγκεκριμένη απόφαση.

Οι παίκτες του Θρύλου θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, αλλά και να δουν βίντεο, οπότε θα γίνει μια τελευταία ανάλυση του αγωνιστικού πλάνου που θα ακολουθήσουν από τους Ντούσαν Ίβκοβιτς και Βαγγέλη Αγγέλου. Στη συνέχεια θα γευματίσουν και νωρίς το απόγευμα θα γυρίσουν στο ΣΕΦ, εν όψει του τρίτου τελικού.

Όσον αφορά τον Έισι Λο, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στις τελευταίες δύο προπονήσεις των ερυθρόλευκων, είναι σε θέση να αγωνιστεί σήμερα, αν και το τελικό «τεστ» για τον ίδιο θα γίνει το πρωί στο ΣΕΦ. Οι πιθανότητες, αυτή τη φορά, είναι υπέρ του, αφού δείχνει να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στον αστράγαλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Η Τουλούζ αποφασίζει»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Η Τουλούζ αποφασίζει»
Η Λαγκάρντ έχει δίκιο
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Λαγκάρντ έχει δίκιο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ