2017-12-20 12:50:07
Φωτογραφία για Τζανακόπουλος: «Οι εκλογές θα γίνουν το 2019...»
«Οι εκλογές θα γίνουν το 2019», διαβεβαίωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, μιλώντας στον realfm, παραπέμποντας στις χθεσινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού και τονίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας ήταν σαφής...

Ερωτηθείς για το αν οι κοινωνικές παροχές του τελευταίου διαστήματος από την κυβέρνηση, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, απάντησε πως «η κυβέρνηση έχει ήδη αποδείξει και πέρυσι με το κοινωνικό μέρισμα και φέτος ότι, λαμβάνει πρωτοβουλίες με κοινωνικό πρόσημο», διευκρινίζοντας πως δεν σχετίζονται με οποιαδήποτε εκλογική στρατηγική.

«Προσπαθούμε να στηρίξουμε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη» υπογράμμισε και τόνισε: «Θέλουμε ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος που προσπαθούμε να χρηματοδοτούμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερους πόρους και αυτό βρίσκεται στον πυρήνα της πολιτικής μας».

«Πρωτίστως μας ενδιαφέρει να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις ώστε το 2018 να βγούμε από το πρόγραμμα και να έχουμε την πολιτική ελευθερία να υλοποιήσουμε πολιτικές που δεν μπορούσαμε από το 2015 έως το 2018» επισήμανε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.
eviazoom
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ