2017-12-21 15:32:21
Φωτογραφία για Σε κατάμεστη αίθουσα η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μπαλωμένου: Διεθνής Τρομοκρατία και Στρατηγική Επικοινωνία, στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου στην Αθήνα
         

 Ένα δυνατό βιβλίο με τίτλο: «Διεθνής Τρομοκρατία και Στρατηγική Επικοινωνία. Διαχείριση Τρομοκρατικών Κρίσεων», που προσεγγίζει το φαινόμενο της τρομοκρατίας και μελετά την τρομοκρατία ως ένα διεθνικό φαινόμενο και επισημαίνει ότι τα αίτια που την προκαλούν οφείλονται στον ανταγωνισμό των κρατών για να αυξήσουν την ισχύ τους ως επακόλουθο της διαιώνισης τους διεθνούς προβλήματος που προσδιορίζεται από την άνιση ανάπτυξη, τον ηγεμονισμό και τις διεθνείς επεμβάσεις.

     To Πρώτο βιβλίο του Κώστα Μπαλωμένου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ποιότητα, παρουσιάστηκε χθες Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Ριζάρη 2, Αθήνα), σε μια κατάμεστη αίθουσα, παρουσία πολλών πολιτικών, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, Αιτωλοακαρνάνων και πολλών φίλων του συγγραφέα...   Την παρουσίαση συντόνισε ο δημοσιογράφος – Διεθνολόγος  Δημήτρης Απόκης και για το βιβλίο μίλησαν οι:

-Η Ντόρα Μπακογιάννη, Βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας.

-Ο Ιωάννης  Θ. Μάζης, Καθηγητής Γεωπολιτικής, Πρόεδρος  του Τμήματος Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών, Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Αθηνών.

-Ο Σταύρος Λυγερός, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας.

-Ο ίδιος ο συγγραφέας, μιλώντας τελευταίος, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία τους στη βιβλιοπαρουσίαση.

Καλοτάξιδο.....
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ