2017-12-21 22:22:12
Φωτογραφία για ΚΑΡΑΜΟΥΖΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΣΤΑΚΟΥ: Ευχαριστίες στο Δήμο Ξηρομέρου για τον εξοπλισμό του εργαστηρίου πληροφορικής
                  Παραδόθηκε στους μαθητές του Γυμνασίου Αστακού το εργαστήριο πληροφορικής εξοπλισμένο με δέκα (10) καινούργιους υπολογιστές  και ένα πολυμηχάνημα, ώστε να μπορούν να διδάσκονται το μάθημα της πληροφορικής και άλλα μαθήματα σε ένα σύγχρονο  περιβάλλον. Αυτό  δεν ήταν δυνατό τα τελευταία χρόνια αφού οι υπολογιστές που υπήρχαν στο εργαστήριο  ήταν παλιάς τεχνολογίας (2002) και από τους δέκα λειτουργούσαν μόνο οι πέντε καθιστώντας προβληματική τη χρήση του.

          Οι μαθητές του Γυμνασίου Αστακού στερούνται υλικοτεχνικής υποδομής καθώς κάνουν μάθημα σε διδακτήριο που λειτούργησε πρώτη φορά  το 1960..           Απέχει λοιπόν πολύ από το να χαρακτηριστεί σύγχρονο σχολείο με καινούργιες αίθουσες και εργαστήρια που θα έκαναν πιο εύκολη τη δουλειά καθηγητών και μαθητών κάτι που απολαμβάνουν οι περισσότεροι μαθητές του Δήμου μας και του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

         Ο διευθυντής, το διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές ευχαριστούν το Δήμο Ξηρομέρου για τον εξοπλισμό του εργαστηρίου και ευελπιστούν σε μελλοντικές παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν τις υποδομές του σχολείου και θα αναβαθμίσουν τη διδακτική διαδικασία.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ