2017-12-22 15:18:26
Φωτογραφία για Αντώνης Σρόιτερ - Ιωάννα Μπούκη: Η βραδινή έξοδος του ζευγαριού και η glam εμφάνιση!
Βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν ο άνκορμαν του Alpha, Αντώνης Σρόιτερ και η όμορφη σύζυγός του, Ιωάννα Μπούκη. To ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δύο κόρες, διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος και εκεί τους απαθανάτισαν οι φωτογράφοι να απολαμβάνουν το ποτό τους και το πρόγραμμα.

Τις εντυπώσεις, βεβαίως, έκλεψε η Μπούκη που για την περίσταση είναι επιλέξει ένα από τα πιο festive κομμάτια της εποχής: ένα ασημί φόρεμα με παγιέτες το οποίο είχε φορέσει με μια ζώνη στη μέση και velvet ψηλοτάκουνα πέδιλα, ενώ στην υπόλοιπη εμφάνισή της ξεχώριζαν το επίσης sequin σακάκι της, που κρατούσε στα χέρια, το μοντέρνο clutch της, το μακιγιάζ σε γήινους τόνους, τα μαλλιά της που ήταν χτενισμένα ανάλαφρα και το μανικιούρ της σε μαύρο χρώμα!

Η glam εμφάνιση της Ιωάννας Μπούκη είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσαμε να προτείνουμε για τα εορταστικά looks σας, και όχι μόνο! Φέτος, εξάλλου, οι παγιέτες και τα λαμπερά outfits θα «φορεθούν» πολύ, καθώς είναι μία από τις τάσεις της χρονιάς.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ