2017-12-22 21:06:48
Φωτογραφία για Μπάμπης Τεννές: «Δείξαμε ψυχή και τα καταφέραμε»
Ο Μπάμπης Τεννές μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και στην εκπομπή «Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν» με τους Μπάμπη Παπάζογλου και Γιάννη Παπαγεωργίου για τη νίκη της Λαμίας επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο με σκορ 4-1. Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Λαμίας είπε:

Για την διεξαγωγή του αγώνα: «Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλές και η άποψη όλων ήταν να μην ξεκινήσει η αναμέτρηση. Από την στιγμή που ο διαιτητής αποφάσισε να ξεκινήσει το παιχνίδι βάσει κανονισμού, εμείς ήμασταν υποχρεωμένοι να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο και να ξεκινήσουμε την  προθέρμανση μας. Το σημαντικότερο όμως είναι πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός».

Για το αν έχει ξανά ζήσει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν: «Μου έχει τύχει ξανά με τον Αθηναϊκό πριν χρόνια στην Ξάνθη με τις καιρικές συνθήκες να είναι χειρότερες από την χθεσινή αναμέτρηση».

Για το τι είπε στους ποδοσφαιριστές του πριν βγουν στο γήπεδο: « Αυτό που τους είπα μέσα στα αποδυτήρια ήταν πως πρέπει να παίξουμε με ψυχή, πως είναι η ευκαιρία μας να κερδίσουμε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός και αυτή η νίκη να γραφτεί στην ιστορία της Λαμίας
. Τελικά η ομάδα μας έδειξε ψυχή, κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, σταθήκαμε τυχεροί γιατί προηγηθήκαμε πολύ νωρίς, βρήκαμε χώρους και για άλλα τέρματα και ήρθε μια μεγάλη νίκη. Η ομάδα μας βρίσκεται για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία είναι πρόκληση για μας να παίζουμε με μεγάλες ομάδες όπως είναι ο Ολυμπιακός ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ. Δεν έχουμε ξαναπαίξει σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ. Και πολύ λίγα πράγματα να πεις στους ποδοσφαιριστές, είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν το 100%. Από εκεί και πέρα όμως, όπως είπα και πριν ήταν η ευκαιρία μας να νικήσουμε μια μεγάλη ομάδα, το πιστέψαμε και το κάναμε».

Για τους στόχους της Λαμίας: «Οπως είπα και χθες στόχος μας αυτή την χρονική στιγμή είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία ».

Για το πώς είδε τους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Ενδεχομένως είχαν στο μυαλό τους πως δεν θα γίνει το παιχνίδι και δεν προσαρμόστηκαν στις συνθήκες του παιχνιδιού και δεν έδωσαν την απαιτούμενη σημασία όπως κάναμε εμείς».

Για το αν μίλησε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για το πώς βιώνει την κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω πως τον εκτιμώ πολύ ως άνθρωπο, αλλά και ως επαγγελματία. Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του στο παρελθόν, καθώς τον είχα ποδοσφαιριστή στον Πανηλειακό. Το μόνο που του είπα είναι καλό κουράγιο».

ΕΡΑ ΣΠΟΡ
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ