2017-12-23 00:58:02
Φωτογραφία για Σοκαριστικές αποκαλύψεις: 60 μαθητές στα δίχτυα της μαφίας των ναρκωτικών - Μαθήτρια λιποθύμησε από τη χρήση [Βίντεο]
Περισσότεροι από 60 μαθητές, ανάμεσα τους και ένας 13χρονος, από Γυμνάσια και Λύκεια στις Αχαρνές, στη Νέα Φιλαδέλφεια και τους Αγίους Αναργύρους βρίσκονταν στο πελατολόγιο της αδίστακτης συμμορίας, που διακινούσε ναρκωτικά ακόμα και μέσα στις τάξεις των σχολείων. Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι των διακινητών με τους μαθητές - "πελάτες" τους.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

«Τα ναρκωτικά έχουν μπεί στα σχολεία και οι γονείς πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά τους, να γνωρίζουν τις παρέες τους...», δηλώνει στο Star ο  πρώην Αντιδήμαρχος Αχαρνών, Στέργιος Πελιαδίτης.

Η χρήση των ναρκωτικών, κυρίως χασίς και χαπιών έκσταση, γινόταν από τους μαθητές στις τουαλέτες αλλά και σε χώρους δίπλα στα σχολεία. Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι τον περασμένο Ιανουάριο μαθήτρια γυμνασίου λιποθύμησε μετά από χρήση, έξω από το σχολείο.

Διακινητής ετών…16!

Ανάμεσα στους διακινητές ναρκωτικών ήταν και δύο μαθητές ΕΠΑΛ, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, 16-17 ετών. Μάλιστα όταν ο ένας συνελήφθη στο σπίτι του είχε στην τσάντα του 5 σακουλάκια, με έτοιμες δόσεις χασίς για να τις πουλήσει στους συμμαθητές του.

Επί 6 μήνες αξιωματικοί του τμήματος ασφαλείας Αχαρνών είχαν γίνει η σκιά των μελών της μαφίας που διακινούσε ναρκωτικά στα σχολεία. Είναι χαρακτηριστικό ότι για να μην γίνονται αντιληπτοί από τους αστυνομικούς χρησιμοποιούσαν συνθηματικά και αργκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Χασίς, το έλεγαν "Μπάνι" ή "Ελληνικό", τα Χάπια έκσταση "Μουντού ή Μαντάμ" και την Κοκαίνη "Κο".

Τα μέλη της συμμορίας πουλούσαν επίσης ναρκωτικά σε πάρτι, ενώ είχαν φτάσει στο σημείο  να κάνουν ακόμα και ντιλιβέρι κοκαίνης σε καφετέριες της περιοχής, σε πλατείες και άλση. Σήμερα 17 από τους συλληφθέντες απολογήθηκαν στον ανακριτή.
star.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ