2017-12-23 09:29:51
Φωτογραφία για Δεν ξανάγινε, Δεκέμβρης και ο δήμος Ακτίου Βόνιτσας προσέλαβε εργάτες με πέντε (5) ημερομίσθια, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες επειδη είναι τουριστικος προορισμος!
        «Πώς είναι δυνατόν μέσα στο καταχείμωνο ο δήμος μας να προσλαμβάνει εργαζόμενους για να καλύψει ανάγκες επειδή λέει είναι τουριστικός προορισμός. Λες να γίναμε Ελβετία και να μην το καταλάβαμε;..." σχολιάζει ένας αναγνώστης μας απο την Κατούνα, που είδε την απόφαση στο διαύγεια και επισημαίνει επιστρατεύοντας το χιούμορ του:

   «Ξέρω ότι ήδη έχουμε μπει στη περιοχή Μεδεώνος στην ανάπτυξη και ο τόπος μας γίνεται όλο και πιο ελκυστικός στα μάτια των τουριστών.

       Γεμίσαμε μες το καταχείμωνο ξενώνες και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τα βουνά. Αυτό το ειδυλλιακό σκηνικό που μόλις δημιουργήθηκε χρειάζεται στήριξη από το δήμο με εποχικό προσωπικό. 

          Σίγουρα τα χιονοδρομικά μας στο Μπούμστο και στο Περγαντί, τα σαλέ και οι όμορφοι ξενώνες μας στην Κομπωτή, στην Τρύφου, στον Αετό πρέπει να είναι πεντακάθαροι και ελκυστικοί για τους τουρίστες για να περάσουν τις εφετινές διακοπές τους.… Και μη χειρότερα"!.....              

       Δεν είπε πολλά, αλλά τα είπε όλα, ο αναγνώστης μας από την Κατούνα. Ας αφήσουν λοιπόν την Κατούνα, για αργότερα ως χειμερινό τουριστικό προορισμό κι ας ασχοληθούν οι εργαζόμενοι στην αντιµετώπιση επειγόντων ζητηµάτων της καθηµερινότητας, όπως καθαρισμός ρεμάτων, εργασίες αποκατάστασης λακούβων στα πεζοδρόµια και δημοτικούς δρόμους, καθαριότητα και όπου υπάρχουν ανάλογες ανάγκες στον ∆ήµο και στις Τοπικές Κοινότητες.

Δείτε τα ονόματα των 19 εργατών ακολούθως:
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ