2017-12-23 11:48:58
Φωτογραφία για Π.ΛΑΜΠΡΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για λέξη Τσίρκο στο Δ.Σ.
Δημοσιεύουμε την Ανακοίνωση του κ.Π.Λάμπρου, όπως την δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, στις 22/12/2017 11:00μμ.

Ξεκινώντας αυτήν μου την ανακοίνωση θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους,

που με τους περισσότερους γνωρίζομαι πολύ πριν βρεθούμε μαζί στα Δημοτικά έδρανα και τους εκτιμώ ως προσωπικότητες,για μία λέξη που ανέφερα εκτός μικροφώνου στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η λέξη αυτή ήταν το "τσίρκο" και θα ήθελα να εξηγήσω γιατί την είπα. Φυσικά

και αναφέρθηκα με αυτή τη λέξη σε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο γιατί με αυτά που γίνονται τσίρκο μου θυμίζουν.

Σήμερα συνεδριάζαμε σε ΕΙΔΙΚΗ συνεδρίαση και όχι ΕΚΤΑΚΤΗ όπως λένε κάποια παπαγαλάκια με κυρίως θέμα τον προϋπολογισμό του Δήμου. Ξεκινώντας η συνεδρίαση και ενώ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ανέφερε τους απόντες τέθηκε θέμα από την αντιπολίτευση να μάθουν πόσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από μεριά της Συμπολίτευσης είναι παρόντες κάτι το οποίο δεν αναφέρεται νομικά πουθενά.Ο νομοθέτης στις παρουσίες δεν ξεχωρίζει τους Συμβούλους της Συμπολίτευσης από αυτούς της Αντιπολίτευσης καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο είναι ένα Σώμα.


Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης Χρήστος Μάρκου, Χρήστος Σερέτης, Γιώργος Αργυρός, Μπάτρης Παναγιώτης, Ραφτοπούλου Άννα, Γερακόπουλος Γρηγόρης και Δάρδαλης Νικόλαος (ο κύριος Δάρδαλης επέστρεψε μετά από ελάχιστο χρόνο στη θέση του) και ο Γιάννης Τούντας ενώ καθόντουσαν κανονικά στις θέσεις τους δήλωσαν προς το Προεδρείο ότι είναι απών και ενώ κάποιοι από αυτούς είχαν ανοίξει και το μικρόφωνο τους και είχαν γραφτεί στα πρακτικά.

Σε αυτό το σημείο απευθύνθηκα προς τον Πρόεδρο και του είπα ότι "έχουμε γίνει τσίρκο και αφού οι ΑΠΟΝΤΕΣ Σύμβουλοι κάθονται κανονικά στις θέσεις τους.

Αυτό είναι μια μορφή απατηλής ενέργειας με απόλυτη έλλειψη σεβασμού στις Δημοκρατικές διαδικασίες και προσβολή της προσωπικότητας και της νοημοσύνης των υπολοίπων Δημοτικών Συμβούλων.

Υπάρχει άνθρωπος που ζητά τον λόγο για να πει ότι είναι ΑΠΩΝ;;;;;;

Θεωρώ ότι ίσως υπάρχει άγνοια θεσμικών ρόλων και διαδικασιών.

Αυτή είναι η αντιπολιτευτική πολιτική που θέλουν να ακολουθήσουν;;;;

Τι θα κέρδιζαν με το να μην γινόταν σήμερα η Συνεδρίαση;;;;

Απλώς τους έχει κόψει κρύος ιδρώτας με το έργο που επιτελείται από αυτή τη Δημοτική Αρχή και φοβούνται ότι θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Αντί να χειροκροτήσουν και να υπερψηφίσουν έναν προϋπολογισμό ο οποίος ελέγχθηκε από το Παρατηρητήριο το οποίο απαρτίζετε από Ανώτατα στελέχη του Ελεγκτικού Συνεδρίου και βρέθηκε μόνο ΜΙΑ παρατήρηση για ποσό 20.000 ευρώ σε σύνολο 69.000.000 εκατομμυρίων, αντί να χειροκροτήσουν τα πάνω από 12.000.000 εκατομμύρια ταμειακό υπόλοιπο του Δήμου μας,αντί να χειροκροτήσουν τα χρηματοδοτούμενα έργα 25.000.000 προσπαθούν με κάθε τρόπο να χτυπήσουν τον Δήμαρχο και την Διοίκηση για να μην γίνει τίποτα και έτσι να βγουν αυτοί στην επιφάνεια.

Χρησιμοποιούν κάθε μέσο ώστε ή να καθυστερήσουν την κάθε προσπάθεια ή να την ακυρώσουν.

ΟΧΙ κύριοι δεν θα σας περάσει,ο κόσμος πρέπει να μάθει το τι πρεσβεύετε,να μάθει τις τακτικές σας γιατί όλα έχουν ένα όριο.

Δεν θέλετε να γίνει ΤΙΠΟΤΑ στα Σπάτα και στην Αρτέμιδα.

Ενστάσεις για την αγορά οικοπέδων για την ανέγερση σχολείων, ενστάσεις για το ΚΗΦΗ, ενστάσεις σε αποφάσεις,ενστάσεις για έργα,πόλεμος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώσεις σε blogs και ανώνυμοι εμετικοί σχολιασμοί από αγνώστους κλπ.

Αυτή η Δημοτική Αρχή δεν πτοείται, προχωράει κάνοντας πράξη τα έργα που έχει σχεδιάσει.

Η Αρτέμιδα και τα Σπάτα σιγά σιγά παίρνουν τη μορφή που τους αξίζει.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ